Dálkový ovladač k TV v mobilu

Možná je to přeci jen kravina, ale slyšel jsem od někoho kdysi, že existuje nějaká aplikace do mobilu disponujícího Infraportem, který pak funguje jako dálkový ovladač k televizi, samozřejmě s omezenými funkcemi.

Nevíte někdo o tom něco?
Víme. A úspěšně použváme, ale to musíš mít smartphone a ne kdejaký telefon, jinak jsi bez šance.
Neber mě za negramota, ale co je Smartphone? Mám Sony Ericsson K700i, takže jak správně chápu, je mi to t.č. na nic.
smartphone = chytry telefon, alias telefon s operacnim systemem symbian nebo windows mobile.

K700i je normalni telefon, takze DO nebude fungovat.
Díky moc!
no, někde jsem viděl aplikaci pro N6310i, která dělala taky ovladač pro televizi. Jde spíš o to, jestli se dá programově ovládat infraport, či nikoli. Nejsem si tím ale úplně jistý..
>> Jde spíš o to, jestli se dá programově ovládat infraport, či nikoli.

a to je presne duvod proc potrebujes symbian nebo Windows mobile

pomoci javy na tech trochu blbejsich mobilech infraport ovladnes docela tezko
No a ještě bych dodal: nevím, jak je to se softwarovým přístupem k IRC portu, ale taky dost záleží na tom, zda tvé IRC podporuje přenosy dat na dlouhé vzálenosti (i signál pro TV jsou v podstatě data). Pokud ne, tak ti je i celej Symbian k ničemu a můžeš z toho mít akorát tak "Blízkový" ovladač. Já oobě mám to štěstí, že vlastním postarší smartphone od společnosti Panasonic a přepínat TV na 5 metrů není problém. Hodně lidí tento telefon sice zatracuje, ale já na něj nedám dopustit! =)
<HTML>Mám Nokiu 6600 a protože manžel programátor si potrpí na různé aplikace do mobilu, tak mám kromě jiného i dálkové ovládání televize. Zkoušeli jsme to v hospodě, funguje to dobře, i teletext jsme zapli :-) Samozřejmě jsme to zkoušeli i doma, taky fungovalo, dokonce šlo ovládat i video a dvd přehrávač. Akorát ty vhsky a dvdčka tam nejdou strčit dálkově :-) A samozřejmě záleží na tom, zda danou značku zařízení aplikace podporuje.</HTML>
Zabava > dalkove ovladani. aspon na me SE W550i. jinak www.sonyericsson.cz a najdi si manual k K700i
goddard (goddart.wz.cz): nj, jenže (aspoň na k700i) to je na bluetooth.