Můj osobní blog

Dobré odpoledne,
takže i já, nejspíše abych šel s dobou, jsem si založil svůj internetový blog. A protože je můj osobní, píši články týkající se mě, moje pocity, myšlenky, zážitky ... Můžute se tedy podívat na petrloukota.wz.cz/blog a poznat sami, zda vás některý z mých článků zaujme nebo ne!
Také hledám někoho, kdo by na mě odkázal na svých stránkách za cenu, že mu to samozřejmě oplatím. :-)
Všechny návštěvníky tohoto fóra zdraví Peťa
Pááááni su rád, že sem tě tu potkal :oD
Wordpress, že? :)
Taky wordpress. Tím pádem mám na tebe pár dotazů - takže - čeština - tu si stáhnul, nebo si to celý překládal? No a to nejdůležitější - jak si docílil toho, že se u článků zobrazuje jen pár úvodních řádků? Já si nastavil v administraci "for each article show summary" a nic... Nevíš?
Díky

Jo a abych nebyl OT tak odkaz či ikonku rád vyměním
Ahoj, ano je to wordpress! Českou verzi si můžeš stáhnout na adrese http://acci.wz.cz/wordpress/
Když píšeš příspěvek, tak pátou ikonkou z prava si určíš kolik se má zobrazit a ten zbytek se zobrazí až po kliknutí na pokračovat :)
Jinak tvoje stránky se mi líbí takže na ně každopádně odkáži, ted mi ale nějak kurví odkazy, jak můžeš sám vidět, takže to udělám hned jak to bude možný. Jinak já ikonku nemám, tak na mě odkaž nějak slovně :-)
U obrazku - nahledu je dobre mit stejny rozmer (fotogalerie). Vypada to o moc lepe, kdyz mas treba 240x180 a ne kazdy jiny.
pár úvodních řádků:

lorem ipsum <!--more--> lorem ipsum

čeština: přeložená je pouze šablona Kubrick, ostatní si musíš přeložit