Levné programování

Implementuji do Vašich stránek (připraveného designu) Vámi požadovanou aplikaci. (Např. galerie obrázků, eshop, atd.)

Pro více informací http://levneprogramovani.xf.cz

Cena 150 Kč na hodinu není pevná, lze dohodnout i nižší.
myslim ze by to chtelo nejaky reference, 1 webik s 5 strankama a nedodelanej projekt se jako reference moc nehodi. pak budes mit mozna sanci

PS: tabulkovej layout se taky uz moc nenosi
Mike: to nic, vždyť je tam napsané Levné programování ;)
BTW: za 150kč/hodinu asi udělá hodně práce, když je to levné ;)
Mike: já píšu, že dodělam aplikace do vytvořenejch stránek, tzn. že mě je tabulkovej layout vůbec nemrzí :)

Tom: teď udělam tak 5 projektů menších zadarmo, kvůli referencím, takže když budete mít někde zájem, pište. E-mail adresa na webu
Hele, ještě mě napadlo: když za to chceš peníze, máš za to živnosťák?
;)
Tom (manual.wz.cz) :) Zda se, ze vubec nemas sajnu, co se muze a nemuze.
Zbyněk (levneprogramovani.xf.cz) 150/h je docela dost. za 100/h delam programovani. Implementace neceho uz hotoveho, to delam zadara, kdyz se mi chce a kdyz ten clovek tu aplikaci ma. Viz temata Pomoc pri instalaci, treba jakpsatweb nebo prace a zakazky
100/h za programování neni moc. za 150/h učim angličtinu.
<HTML>peta: a co se podle tebe muze a nemuze?</HTML>
1) živnosťák si udělám za měsíc, do tý doby to budu brát jako mimořádná činnost :)
2) Uvidíme, jeslti se někdo najde, kdyžtak slevim o polovinu

peta: tou implementací jsem to myslel trošku jinak: já to naprogramuju od začátků do stránek, ale který už jsou hotový, nebudu to tam kopírovat :)
tuším, že na programování se vztahuje autorský zákon (?), takže stačí se pak přiznat (daňově) a doložit doklady. Netřeba živnosťáku. Aspoň tak to bylo. Jestli to platí i v této chvíli zaručit nemůžu.

za 150kč/h se neuživíš. Buď to dělej zadarmo nebo pořádně. Pak je rozumná cena kolem 300-400 kč/h. V každém jiném případě snižuješ plat těm, co se tím živí. To je můj názor.

neuživíš znamená: asi 160h měsíčně krát 150 kč tj. 24000 z toho zaplatíš nějakou tu režii, cesty, telefony, něco jako amortizaci prostředků, zbyde ti tak max. 22000 asi 40% na různých ptákovinách typu zdravotní a sociální pojištění + daně z příjmů a zbyde ti asi 14000... a tak na začátek to jde. Pokud máš kde bydlet a neplatíš teplo a vodu. Problém je ale v tom, že asi nebudeš dělat vkuse. A pochybuju, že tě někdo bude platit od hodiny. Spíš od díla. Takže nabízet hodinovou platbu je podle mě ptákovina.
Marek z Markova (markovo.wz.cz)
300-400/hod je naprosto predrazena cena. Jo, to ten program uz musi byt dokonaly. A takovy program jsem na inetu jeste nevidel. A nebo se delis s grafikem.
Jestli delas v Praze za 300-400, tak ti rad budu snizovat mzdu rekneme 200/hod :) Nevytvaris zadne hodnoty, jen zivis ty, co neco prodavaji. Proto si mslim, ze je to premrstene.
peta: sis šluknul mariánky, ne? ;-) Co je na 400 předraženého? Navíc jsem psal, že hodinově tě nikdo v programování platit nebude....
Tu poslední větu jsem vůbec nepochopil, můžeš ju přepsat do češtiny?
odstavec, ne větu.... dík...
Richard: můžou se klidně dohodnout o provedení práce a bez živnosťáku.

Marek z Markova: z toho se taky vychází, že ten kdo se tím živí, má umět něco navíc. Chtěl bych vidět někoho, kdo by dal studentovi/brigádníkovi s takovými referencemi a zkušenostmi 400/h :-D
Zbyněk: pochybuju, že napíšeš solidní e-shop za 15 hodin, jak píšeš :-)
Non_E:
schválně: Gůgl (t: 00nic) ->
download free eshop engine (t: +- 0.5h) ->
Pár editací jako třeba vymazání všech žbleptů že jde o ten a ten program (t: cca 1-2 h) -> Úprava designu dle přání zákazníka (t: max 2h) ->
flákání se za cizí prachy (zbytek času)

Najdou se tací a bohužel je i znám.
PS: ne že to někdo budete brát jako návod na snadné "programování"!
Joo. Vecni zacatecnici. Misto, aby to udelali sami, si to jednoduse slohnou od nekoho jineho. Jsem zvedav, jak budou potom vysvetlovat zakaznikum, kteri je volaji, ze jim to nefunguje.
Jen doufam, ze jim Zbynek neni. Ono je dobre napsat si dobrou referenci, ale je nutne taky vedet, jak moc si verit. Neznale to nadchne, ale zkuseni programatori vi, ze napsat treba eshopa od zakladu za 15 hodin je prece jen pritazene za hlavu. Nerikam, ze to za tu dobu nejde, ale to bys musel pracovat od a do z v jednom kuse a mit pritom chut. A pri tomto tempu je taky vysoke riziko vzniku der, coz je u eschopu neprijatelne. Dalsi veci je jeste to, co se tim mysli eshop. Jestli obycejny katalog s telefonickym objednanim, nebo plnohodnotny eshop typu cybex.cz. V prvnim pripade se to do 15 hodin stihne, ale cybex? Na to potrebujes minimalne 3-6 mesice.
Verte mi, vim o cem je rec. Skutecny eshop, ktery se snazim udelat je porad nekde zahrabany v supliku, proste neni na to cas. A zakaznik, ktery to chtel hned (puvodni termin v zari minuleho roku ;)) se zmirnil a nechal to na dobu neurcitou (jde o meho tchana ;)). Jediny vytvor eshopu, ktery jsem udelal byl napsan v ASP.Netu a trval 2 mesice navrhu a nastudovani zakladu ASP.net, a 3 mesice programovani. A to jsem za tu dobu stihl jen nezabezpeceny funkcni zaklad plnohodnotneho eshopu. A to jsem to mohl mit taky brzo hotovy, kdyby mne Microsoftky visual poslouchal.

Jinak privydelat si muzes i bez zivnostnaku, ale pouze prilezitostne. Pokud to myslis s programovanim vazne, tak financnak te nemine.
<HTML>Bez zivnostaku muzes delat na Autorsky smlouvy, kdyz si ale vydelas vic nez 70 000Kc rocne tak se o tebe zacne zajimat financni urad protoze pak uz musis platit dane z prijmu.

Peta: jesli ti u programovani pride 150 jako dost, tak to uz fakt nevim pro jakyho vyderace delas :] Ja obycejny rozrezy do xhtml a css delam za 250-300/hod, a to se s programovanim (php, mysql) srovnavat fakt neda, programovani je ehm asi trosku vic slozitejsi. Je videt ze si nikdy nedelal vetsi projekty. Jako vetsi projekt nepocitam web pro kamarady na freehostingu s upravenym WordPressem, takze se nepoustej do teoreticky roviny a mluv o tom co znas a s cim mas zkusenost. A jesli trvas na cene 150kc/hod za PHP a spol, tak sice budes mit hodne nabidek na praci ale budou to jenom lidi ktery budou vyuzivat tvoji nevedomosti.</HTML>
>>vydelas vic nez 70 000Kc rocne
a ja myslel, ze musis odvadet dane, kdyz vydelas vic jak 15000kc/rok