Liga za rehabilitaci Trautenberka

Nevím, jestli jsem zachytil první díl večerníčku o Krakonošovi, ale podle toho, jak to začínalo tak jo.
A udiveně jsem civěl na to, jaký že to je ten Krakonoš, s prominutím, hajzlík. Dyť on si začal! Pak se nedivím Trautenberkovi, že dělal takovou paseku. Zvlášť když měl jako poddané takové neschopné malmaly jako má on.
Asi založím web (pokud to neudělá někdo za mě (prosím :-) )) a budu popisovat, co si to ten Krakonoš vůbec dovoluje a jak znehodnocuje zoufalé Trautenberkovy pokusy o dobré věci.
http://revizori.unas.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=13
Přesně tak.....

Dokud nebude Krakonoš řádně odvádět daně, nebo na naše poměry spíše umět přijmat úplatky, tak ho nebudu brát vážně.

Ono v dnešní době si držet na malém panství tři zaměstnance není levná záležitost. Chudák Trautenberg. :D
Souhlas. Udělej web - něco takovýho je u nás potřeba, ať uvedem chápání dětí na pravou míru ;-)

Trautnberk byl možná trochu náladovej a občas protivnej, ale stejně největší bordel tam dělal krakonoš :oD
no rad bych se pridal, ale od malicka je mou hrdinkou v tomhle vecernicku Anče a ta mela Krakonose ze ferovyho typka, kterej tresta zlo(bo uz predem vedela, ze ji Krakonos pomuze zaridit svatbu Kubou...)

..., takze sem si pustil 1. dil abych tahle liga mela taky nejakou opozici a uznavam ze byl Krakonos trosku skodolibej, kdyz bez duvodu poslal dest na Trautenberkovy pozemky, coz ho vyprovokovalo k pytlacine. A neni pravda, ze mu Krakonos vyhnal zviratka na svuj pozemek jak pises na http://revizori.unas.cz/view.php?cisloclanku=2007012402 , ale zvirata tam odesli dobrovolne, protoze u Krakonose meli vetsi pohodli, vic jidla a nikdo je tam nehodlal lovit. Hold zvytezila lepsi nabidka.(Tohle mohla byt chyba antimonopolniho uradu, ktery mel proverit, jestli nezneuziva svyho postaveni an trhu, ale nestalo se tak)

na zaver:
Trautenberk muze byt rad, ze ho za pytlaceni nestih poradnej trest, jako je pokuta, nebo odneti svobody, misto toho mu Krakonos daroval jeste plnou svetnici biomasy na ekologické vytapeni jeho panstvy...


//asi zalozim "Ligu proti Lize za rehabilitaci Trautenberka"

;)
Ale Karkonoš vědomně přechovával cizí majetek - buď měl nalezená zvířata odevzdat na obecním úřadě nebo se měl dohodnout s Trautumberkem. Trautumberk jen uplatnil svépomoc, protože jiné řešení se nenabízelo a je to příliš hrdý aristokrat než aby věc řešil přes soudy, a zvířata si vzal zpět - načež Krakonoš se mu zákeřně pomstil a znečistil mu pilinama dům, ohrozil jemnostpána Trautumberka na životě (a to včetně služebnictva) a zvířata znehodnotil.

:-)
spook: Opozice bude dobrá. Beru. :-) založím ti účet a sekci přímo na revizorech, abys to mohl zapisovat, jo?
Zkusím vymyslet, co s tím včerejším dílem.
>>založím ti účet a sekci přímo na revizorech, abys to mohl zapisovat, jo?
beru, mam po zkouskach a potrebuju si vycistit mozek necim normalnim..., ale nerucim za vyplody me chore mysly;)

spook[at]centrum[bot]cz