webhosting a domena

zdravim všechny,

mel bych takovy asi zacatečnicky dotaz.Chtel bych si zaregistrovat domenu www.neco.com ale zustat na hostingu wz.cz jde to?ja jsem si jeste domenu nikdy neregistroval tak nevim jak to bude .to zadam jen nekam přesmerovani na tento hosting až koupim domenu.
nejde to bez toho, abys k te domene mel i webhosting. protoze na wz mas domenu tretiho radu, tak nemuzes udelat presmerovani primo zapisem do dns, ale musel bys to udelat bud v souboru .htaccess nebo php skriptem, kterej by byl na hostingu k te tvoji domene.
michal (levnemoto.wz.cz)
vhodnejsi forum PODPORA nebo napis mail na menu KONTAKT
Mam pocit, ze wz.cz je provozovano s polu s nejakym komercnim hostingem a ten registraci domeny i prevod z wz.cz umoznuje. Jen nevim nazev, uz :)
peta: "wz.cz je provozovano s polu s nejakym komercnim hostingem" - anoweb.cz - proto tu má pořád tolik reklam:)
Tommy (sumatra.wz.cz)
Ja na reklamach nevidim nic spatneho. Kdyz je to zadarmo a tak pekne to chodi, tak mi reklama vadi ze vseho nejmene. Zvlast, kdyz ji muzu mit v iframu, kde chci ja a nei mi vepisovana nejaky javascriptem na kterem pak visi nacitani cele stranky.
peta:
jasně, s tím zcela souhlasím... ale myslel jsem to tak, že v těch stávajících bannerech se často (ikdyž teď už tolik ne) vyskytuje reklama na anoweb.cz... Sem se špatně vyjádřil:)
no ale ja na anoweb jsem nenasel možnost registrace domeny,jenom hostingu za normální ceny.mě slo o to zda můžu využívat hosting webuzdarma ale mit domenu 2.řadu.

dikas
no a copak jsem ti to nevysvetlil?
>> můžu využívat hosting webuzdarma ale mit domenu 2.řadu.

nemuzes
michal (levnemoto.wz.cz)
wz.cz forum PODPORA
wz.cz menu KONTAKT
anoweb.cz menu KONTAKT
nejlepe se domluvit s vlastniky anoweb.cz , ne?
pravdepodobne ti po zaplaceni presunou obsah z wz.cz na anoweb. Nebo jen zkopiruji.
Propojit obe databaze asi jen tak snadno nepujde. Mozna k tomu staci jen mit stejne nastaveni... Jednodussi je celou DB presunout do vetsiho prostoru na anoweb, si myslim, nez to tak komplikovat.
peta:neumis cist? on chce hosting WZ, ne anoweb. nikam nic presouvat zjevne nechce (proc taky kdyz to tady ma zadara)
presne tak,no to co jsem myslel tedy asi nejde mit domenu 2.řadu a využít freehostingu wz.tak dik za rady
Pokud k tý doméně dostaneš alespoň nějaký místo (některý webhostingový firmy to tak dělaj /tuším, že u anowebu to je tarif vizitka, ale ruku do ohně za to nedám/), tak tam můžeš hodit tvrdý přesměrování na wz, ovšem to je takový hodně neohrabaný a do budoucna nepraktický řešení...
no pokud jde o presmerovani, tak na to nepotrebuje hosting, staci domena u forpsi, tak to jde nastavit