Stránku nelze zobrazit.

Zdravím. Jak často vídáte místo stránky svého webu hlášku "Stránku nelze zobrazit" aneb "Webový server má pravděpodobně technické potíže..."?

Já poslední dobou každou chvíli. Mimo to se mi stránky velmi dlouho načítají, i když na nich v podstatě "nic není". Mnohem náročnější stránky jiných serverů se mi načítají okamžitě...

Mám špatně (=hrubě neefektivně) napsaný kód, nebo jsou to všechno chyby poskytovatele, tedy Webzdarma?

Nakonec bych ještě přidal, že mám dost potíže přenášet soubory přes FTP připojení v Total Commanderu. Připojí se to vždy až tak na podesáté a stále to padá, téměř po každým přeneseným souboru.

Mám tyto problémy jen já, nebo je nás víc?
Žádný problém na tvém, webu nevidím. Tedy problém s funkčností.
Jinak by jsi měl přestat věřit všemu, to ti Explorer nakuká ;)

Problémy s FTP ani rychlostí nemám, takže porucha asi bude na tvém přijímači ...
Já sice používám nejvíc IE, ale stejný problém registruju i na FF. A ono je to taky trochu matoucí, nevyjádřil jsem se úplně přesně - většinou jsou se zobrazením problémy, že to nejde zobrazit, či že se to natahuje pomalu, ale někdy se stane i že je to okamžitě (bohužel však jen asi v desetině případů).
"někdy se stane i že je to okamžitě"
to vytahne z cache, adresare na PC, kam si uklada posledni navstivene stranky. Viz nastaveni prohlizece, jakym spusobem ma ty informace zobrazovat. Zda
- vzdy nove
- nebo se zeptat na serveru a pouzit z cache, pokud je stejna stranka jako na serveru
- nebo se ma snazit pouzivat cache i bez zjistovani novejsi verze a novejsi verzi zjistovat az po takovem 5tem pokusu o zobrazeni

Cili viz Tom, problem bude spise v pripojeni na inet...
A melo by ti to delat i u ostatnich stranek.
Jinak wz.cz je dost vytizene. Inetova spiska je 8-10 14-16 19-22. Mezi temito hodinami nemuzes cekat rychle pripojeni a jeste, pokud jsi nekde z daleka (tusim od Prahy) ci z ciziny.

Co by se dalo osetrit?
Reklamu wz.cz (tu wz.cz zobrazuje odjinud) - do iframe
Pocitadlo, pokud neni z wz.cz, take do iframe
A vsechny ostatni scripty, i JS, co komunikuje s necim jinym nez wz.cz, do iframe, vyhodit mimo beznou stranku.
Pak se stranka zobrazi a reklamy se dozobrazuji postupne. Kdezto, kdyz je mas ve strance, tak se ceka, az se zobrazi a pak se pokracuje dal se strankou. u PHP scriptu nastane to, ze se proste bude zpracovavat a tim padem ti nemuze poslat stranku -> stranku nelze zobrazit ...
peta: OK, super, diky za odpoved, zkusim si s tim pohrat, jak si napsal v poslednim odstavci.

A jinak s tim "někdy se stane i že je to okamžitě": cache ano i ne, stava se mi, ze to naskoci okamzite treba i pri prvnim spusteni te stranky (dany den) a se spravnymi daty pro tu danou chvili (tj. muselo se to nacist ze serveru).
A v dobach, kdy mam se zobrazenim stranky problemy, funguje internet normalne a vsechny ostatni stranky se zobrazuji rychle.

Cili - promyslim predevsim ten posledni odstavec.

Jeste me napadlo, jestli by to nemohla zpusobovat prace s databazi. Pocitadlo
pristupu sem si vytvoril sam pres MySQL DB na WZ.
databaze je v aktivni pameti, obvykle. Kdezto soubory se tahaji z disku. Cili databaze by to mela spise zrychlovat.
Jen doplním, že dnes jsem zkoušel svoje stránky již na třech různých počítačích (s různými připojeními k internetu) a pokaždé to naskočilo okamžitě. :)
A ty problémy s nezobrazováním mých stránek (kupříkladu včera, ale nejen včera) se také projevovaly na víc počítačích s různými připojeními k internetu.
Jarekkk (jarekkk.wz.cz)
"na víc počítačích s různými připojeními k internetu"
To muze znamenat cokoliv... Jo, lepsi je na vice mistech republiky, z ruznych mist jakeho okresu a tak.
+ ty casove udaje, kvuli spickam

A tez jsou tu borci, co si tu nahravaji 5M video. Tak si spocti, jak rychle se prenese 5M video a kolik lidi mezitim chce rekneme z 5000 uzivatelu videt nejake stranky? typoval bych, ze za ten cas prijde nejmene 100 pozadavku, ktere se nemuzou zpracovat, kvuli tomu 5M videu, ktere si nekdo prohlizi.