Strašnej problém!!!

Webzdarmá píš že nabýzíte 50MB. No a tak jsem toho využil a s radostí okamžitě táhnu 44MB video, ale asi po dvouch hodinách my naskočí že sem porušil kvótu a že mám radši využít placené servery. Píšete přece že nabýzíte 50MB tak co jste udělaly za chybu???
Tohle my píše

Uživatel překročil stanovené kvóty pro přenos souborů. To ve většině případů indikuje, že uživatel porušil pravidla a umístil zde nedovolený obsah.
Původní stav bude obnoven do několika hodin.
Služba WebZdarma je poskytována bezplatně. Pokud máte zájem o poskytnutí prostoru bez těchto omezení, použijte placené služby.
No, někdy se mi stane, že když stahuju něco, co má třeba 100mb, tak to poté má na disku 107mb. Dle mého hlediska je totim, že každý kb má 1024bytů. Takže, když 44mb vynásobíme (1024*1024*1024 <byty, kilobyty a megabyty> tak z toho výjde asi 47mb, tak tam potom zbývá asi 2.5mb. Kdo tomu nerozumí???:-D
Ja bych moc nenasobil :-)

Bylo tady řečeno, že kvoty jsou na stahování (tuším), takže pokud někdo stáhne z tvýho webu moc MB, tak tě na 2 hoďky bloknou - což se se 44 MB souborem dosáhne celkem snadno, jestli je ten limit míň jak 44 MB, tak stáhneš tak ten jeden soubor a máš útrum...

WZ nabízí 50 MB, to ale neznamená, že tam dáš filmy nebo songy, který ti budou lidi stahovat po stovkách, to by byl potom traffic...!!!
Já Ti to spočítám:-D.
No, myslel jsem, že překročil maximální kapacitu (50mb) a ne traffic.