Vznikající seriál INTRÁCI - studentský projekt

Zdravim. Naše skupina přávě vytváří amatérský seriál z prostředí plzeňského Domova mládeže (intru). Motivován je seriálem Přátelé, tedy tzv. sitcomu (situační komedie). Všechny informace najdete na ofic. stránkách http://www.intraci.ic.cz

První díl seriálu bude sestříhaný již během července. Zatím se už ale můžete na zmíněných stránkách podívat na [b]nepovedené záběry a sestřihy z natáčení[/b].


Co na to říkáte? Točili jste někdy něco podobného? Co váš názor, rady, připomínky? :D

Kdo byste případně rád pomohl s propagací seriálu, určitě se, prosím, ozvěte! Měl by taky někdo zájem vyměnit s tímto webem ikonky? Díkes!
s kamošema jsem se účastnil natáčení filmu, který dělali. ale nevím, jestli sis se sitcomem nedal moc velký oříšek - jde o to, pro koho to bude určeno - jestli pouze pro omezený kruh zasvědcených, tak tam se dá improvizovat opravdu dobře. pokud to ale budete chtít pouštět i nezainteresovaným posluchačům, tak vymšlení vtipných scén bude o to těžší ;-)

my sme to měli jenoduchý - parodie na van helsing, matrix, star wars, tenkrát na východě a pár dalších... + asi 5min video z dooma 2 a 3. (to bylo kvalitní :)

samozřejmně to toho budeš muset investovat z vlastní kapsy - i když love nejsou ta nejhorší věc - čas je mhonem horší (zaleží na tom, kolik hlavních hrdnů je potřeba domluvit v 1 určitý čas) My sme to to čili o víkendech, a to ještě měli někteří týpci před maturitou... z co se týče financování, tak si pamatuju, že nejdražší věc byl disk, na kterým se to stříhalo a dávalo do kupy :-D

přeji hodně hodně štěstí, takových projektů není nikdy dost ;-)
jj. s tim zaměřením... nejspíš to bude pro mladší publikum, studenty a mladší dospělé. původní plán byl držet se jakoby těch Přátel, ale těch vtipných věcí jako v Přátelích se na intru najde málo. stal se z toho tedy takový studentský humor (dočkáte se asi dvou vypečených kanadského žertíků :)) - ale zase z toho nechceme nějakou pí, která by někoho urážela apod. zkrátka držet to v mezích slušnosti... :)
co se týká peněz, tak zatím žádný výdaje nejsou třeba (asi až za dva týdny jedem koupit asi 50 rolí toaleťáků... :D). videa ztáčím z kamera na DVD rekordér s pevným diskem, takze tyhle starosti nemam :)
Nemáte problém s tím, že místo střihu je vidět (např. že se obraz na desetinku vteřiny zastaví) ?