NABÍZÍM GRAFIKU na web

Ahoj jsem web designer a nabízím tvorbu webu levně a kvalitně
pokud byste měli zájem pište na e-mail či ICQ: 455-062-941
a já vám ukáži mé reference.
Vše dohodou...
Ozvěte se nebudete litovat..
Piš si že zajem nemam ... grafiku si dělám sám xD ... ale jenom te chci na neco upozornit ... pokud se ti ma vubec nekdo ozvat tak ti doporucuji zverejnit sve reference ... (a pripadne svuj 'web' na webzdarma zprovoznit ... (error 403 mi spis rekne ne ze si grafik ale nejaky lamer xD (neber to tak :) )))
=) jo já vím teď na tom dělám abych je zprovoznil ale kdyby někdo chtěl vidět moje reference.

tak zde:

http://fxfilip.hostuju.cz/fxfilip/navrh.png

http://fxfilip.tuning-server.com/www3.png

http://fxfilip.hostuju.cz/webAD.png

nejsou všechny to bych tady byl dlouho ale todle jsou moje poslední 3 práce..
tak kdyby někdo chtěl...
Pokud k návrhu dodáš i tu vítězku soutěže (viz http://fxfilip.tuning-server.com/www3.png) tak se určitě domluvíme ;)

Jinak dotaz na tebe jakožto grafika: proužek je letos v módě?
jo jo tu vítězku bych taky bral ale bohužel to štěstí už má někdo jiný =)
jinak co se týče grafiky,nevím jaký máš teď na mysli proužek..
Ale trendy v grafice se mění asi jako počasí =)))
Ja mam spis pocit ze trendy v grafice jsou ruzne ... a vsechny najednou ... a co znam par lidi (a obcas pozoruju i u sebe ) tak jejich grafika ma skoro vzdycky nejaky spolecny prvek .... :)
tak jasný,ale mě se zas někdy zdá že když pozoruji práce ostatních tak každý má svůj styl a používají to co je momentálně napadne,pač nevím podle čeho by se měly určovat trendy v grafice =))
Ale jsou nyní nějaký trendy,dřív se web musel hýbat aby upoutal dnes se dává přednost zase statickým webům je to různé...
to někde stahuješ template nebo to děláš sám (sry ale eště sem neviděl takovýdleho"designera" kterej by to dělal sám) btw:v kterym programu děláš obrázky?
FxFilip (i-grafika.wz.cz)
1 ne
2 ne
3 ne
diky, stahnu si free template, radeji
jestli si neviděl designera kterej by to dělal sám tak si tím pádem neviděl designera,toto je samozřejmost že jsem to dělál celé sám dělá to každej grafik.. a grafiku dělám ve Photoshopu
Si dělej co chceš =)) proč to sem jako taháš? =)))
FxFilip: to nic, to je (jenom ? ) péťa ;)
Photoshop je mocny ... a asi vzdycky bude mocnejsi nez free programy ktere pouzivam ja :) (napr the Gimp) :)
Hlavni vyhoda je v pouzivanych filtrech ... do gimpu je spousta pluginu a 'napodobenin' uspesnych a znamych photoshopovych filtru, ale nikdy to nebude ono :)

=astro=
ja se za designera nepovazuju a delam si vzdycky kompletni! design i kodovaci cast stranek ....
jo už jsem koukal co má tady na wz příspěvků a všechny takové zajímavé =)))
Vždyť jo,nevim co je to za blbost aby si designer stahoval šablonu a pak ji předělával,jo já to taky párkrát udělal pač jsem neměl čas se stím dělat,ale jinak vše komplet grafika je moje,to bych si v životě nedovolil někomu nabízet předělanou šablonu..
Vetsinou jsem zadne vetsi weby nedelal, ale vsechny svoje sem delal sam, vsechny obrazky od zakladu od kazdeho pixelu. (krome nekterych casti kde jsou to male kousky fotek(mnou porizenych!)) ...
takze nevim jak by se dala jednoduse upravit nejaka sablona .... :)

p.s:kdo nekomu preda predelanou sablonu jako svoje dilo je blbec (a nedejboze kdyz si za to necha zaplatit tak jsou blbci oba (i ten kdo plati!)) xD
<HTML>Neni blbec, plati urcitou castku za web a je jen na nem zda to chce nebo ne. Jestli ho nekdo timto zpusobem odrbe uz tezko zjistit.
Jinak ty reference ujdou ale pozor na ostrost, neco je rozmazane a neco zase moc ostre ("ctvereckovane")</HTML>
jo díky,dám si na to bacha..
Richard (moderátor)
Byt tebou, tak mlcim. 30 minut jsem psal konkretni podrobnosti a opet mne to odlogovalo, cela zprava pryc, zpet nepomohlo.
MUZES TO LASKAVE UDELAT TAK, JAK JE TO NA jakpsatweb.cz v diskusi ?! Cili logovani asi pres cookies nebo, jak to tam je. hlavne 27 minut je standartni cas. Nevim, proc jsi to menil v php.ini nebo, jestli to ma tato diskuse vlastni...

FxFilip (i-grafika.wz.cz)
Takze, vzhledem k tomu, ze mne to odlogovalo, tak jsi prisel asi o 60 radku detailne popsanych, proc ne.
Beru / neberu - ano/ne
To neznamena fuj.

- graficky je to pekne, ale pro pouziti to chce spoustu uprav, hlavne prvni 2. (to tam vsechno bylo, jake)
- casta chyba: mnoho variant pisma (male, velkebarevne), spatny kontrast pisma, mnoho graficky spolu nesouvisicich prvku
a jeste neco tam bylo. Smula, treba priste... si vyber priste jine forum, kdyz te to tak zajimalo.
jo, jeste jsem tam mel:
http://dna14.slu.cz/
ze se to tomu podoba, po par upravach by to bylo dobre. Bohuzel jsem horko tezko prosadil vetsi pismo.

A muzes zkusit udelat nejaku vzhled pro blog.cz . Tam by to chtelo jako sul, ty jejich jsou nepouzitelne.
peta: kolikrát ti to už říkali?! Pokud píšeš příspěvek půl hodiny, tak je celkem logické, že se na serveru stopne sezení, protože se nepředpokládá, že by někdo na jedné stránce zavazel tak dlouho. Tudíž máš tři možnosti:
1) naučit se psát rychlejc (ono řádek z minutu - no nevim, nevim)
2) před odesláním příspěvku si jeho text zkopírovat a po znovu přihlášení jej vložit a odeslat.
3) Stěžovat si dál a naivně čekat, že se kvůli jednomu člověku něco změní
Tom (manual.wz.cz)
Reknu to opet a znova, kdyz se mi to stane.
Povazuji to za chybu fora, forum je rozbite.

Jde hlavne o to, ze na jakpsatweb.cz, kdyz dam ZPET v prohlizeci, tak se mi prispevek zobrazi. tady ne. Predcasne mne odhlasuje jen a pouze na tomto foru.
Z toho vyplyva, ze je forum rozbite. Pokud to nevadi tobe, tak mne ano a se pripomenu.
Ne, tohle není chyba ve fóru, ale výborná vlastnost slušného (i když hodně starého) fóra. Proč budu zbytečně nutit server držet tisíce sezení několik hodin a plnit tím systémové prostředky, když můžu neaktivní sezení po pár minutách zrušit a uvolnit prostředky pro další zájemce.
Ano, na jpw se ti to zobrazí, protože se ti stránky fóra kešují (což je mimochodem blbost - koukáš na stránku s tím, že je aktuální a mezitím tam přibilo dalších x příspěvků -> děkuji nechci)

"Z toho vyplyva, ze je forum rozbite." Ne, z toho vyplývá, že fórum nepočítá s tím, že by někdo psal příspěvek půl hodiny (od psaní dlouhých textů jsou weblogy)
peta: já tě chápu a taky mě to štve - chodim na jeden server a ten tě drží přihlášenýho cca 2 minuty => peklo

FxFilip:

http://fxfilip.hostuju.cz/fxfilip/navrh.png

tohle se mi nelíbí: v hlavní navigaci pod "úvod" neni dotažená ta čára a ž k okraji a pak tloušťka spodní čáry v "hlavičce".. jen tak dál a někam to dotáhneš..

co se toho, že si to designér dělá sám, zas až tak bych si to nebral, pokud designér ovládá -> XHTML, CSS, PHP, "JavaScript" a MySQL - je to v pořádku, ale IMHO by měl designér dělat design a spolupracovat s programátorem..
já si stejně myslím, že je škoda aby se peta mořil s tímto fórem. Jeho koncepci by spíše vyhovovalo sepisovat jeho rady a návody jako samostatný web - pokud mají jeho odpovědi mnoho řádek a vyznačují se širokou analýzou problému (až se v ní původní tazatel, dle mého často ztrácí) - tak to vidím jednoznačně na samostatný web a sem dávat jen odkazy. A pokud to nebude psát přes webové rozhraní tak v tom nevidím žádný problém.