<b>Nej Webzdarmí Web 2007 - výsledky</b>

Jedna taková anketu tu už na českém internetu byla
http://technet.idnes.cz/ankety.asp?id=A20070727_NYV_251
ds: Tato anketa byla o nicem. Pac sam Hulan si jej nechal zmanipulovat. (http://myego.cz/item/jak-ovlivnit-libovolne-hlasovani-na-idnes-cz).
Ne, anketu o nejhorší web určitě ne ;-) Alespoň ne tak, že by se vyhlásila jako samostatná. Důvod je snad jasný, kdo přihlásí svůj web, aby mu ostatní řekni, že je to hnus? :)

Ovšem pokud se letos přihlásí 10000 webů, tak asi nebude problém vyhlásit i dolní konec žebříčku :-D Ale reálný to asi neni... :)
A co si jednoduše přiznat, že se tahle "hurá akce" prostě neujala? ;) Příznaky jsou typické (a sám je znám moc dobře) a opravdu bych se zamyslel, jestli má další kolo smysl.

Co se "pěkného" nápadu poslat všem registrovaným na wz.cz oznámení týče - jen houšť, pořádně uživatele naštvat :D
<HTML>DeedX: Já myslím, že informovanost neuškodí. Možná to není nejvhodnější způsob, ale je nejsnáze realizovatelný. A téhle soutěži skutečně ještě neodzvonilo - v nejhorším případě si navzájem pochválíme svoje vlastní weby a rozdělíme se o ceny - jak to tak chodí.

<small>PS: Ty ještě žiješ? Na IRC jsme tě už pár roků neviděli</small></HTML>
abych řekl pravdu, tak jsem to chtěl ukončit už vloni, když se přihlásilo málo webů. Totéž po skončení NWW07. Ale v obou případech mě Thalia přesvědčila k pokračování... :-)
Quinix: a kdo říkal, že by ty weby přihlašovali sami autoři ;)

Nípal: já bych v tom měl celkem jasno: co nejhorší zdrojáky ala MS Word; zrůdný barevný pozadí textu; co obrázek to animovaný gif; absolutně nesmyslný obsah (jestli vůbec nějaký obsah bude).
Berto jako vážně míněnou recesi a určitě se ti to začne líbit. =)

A jako výhry by mohlo být třeba:
1. místo: zrušení webu a zablokování jeho adresy
2. místo: omezení webového prostoru na 50MB
3. místo: smazání všech souborů na webu
<HTML>Tom, ale takových webů je spousta, jak z nich vybereš ten nejhorší?</HTML>
Tom: To si snad děláš srandu, ne? Trestat za to, že něco neumím? Nějak se to prostě nováčci naučit musí a tím, že jim budeš blokovat adresy a mazat web tomu fakt nepomůžeš...

Anketa o nejhorší web v takovéhle podobě jen přes mou mrtvolu!
Quinix: ty to ještě pořád bereš vážně? No to je úroveň... :/
Víš co? Ber to jako takovou (před)aprílovskou průpravu =D