Sraz, Praha, 15:00, 3.11.2007

<HTML>Toniku, datum je určen v nadpisu ;)

Ale koukám, že zatím to moc příznivě nevypadá. Co se týče místa, vede Brno (já bych ale radši Prahu) a co se týče času, tady se všichni dokonale rozcházíme. Mně by například vyhovovala neděle, ale ta by určitě nevyhovovala dojiždějícím, kteří další den musí být někde úplně jinde a plně použitelní.

Osobně bych s tím počkal na nějakou dobu, kdy je všeobecně volno - prázdniny. Mezitím by se měla dělat jen taková letmá setkání v hloučcích (jak např. uvedla Thalia).

Váš Nípal

<small>PS. Na IRC se objevím, až se mi zprovozní kolejní net (podle vyjádření správce možná ještě dnes), trochu to blbne a musím kvůli tomu zneužívat spolubydlu (resp. jeho notebook) :D</small></HTML>
o mně beze mě? ;-) já určitě přijdu, chci vás už konečně poznat :) akorát to nesmí být v úterý nebo ve čtvrtek... pokud to nebude ani v pondělí nebo v pátek, bude rád, ale kdyžtak se přizpůsobím... ostatní dny sem 100% free ;-)

tak už někdo navrhněte nějakej ten konkrétní termín pro Brno :)
<HTML>MzM se mi na ICQ ještě nezjevil, ale můžem zkusit předběžně stanovit středu <b>7.11. v 16:30 v Plzeňce, Brno</b> (aneb Plzeňský dvůr na Šumavské, tedy pokud se nepletu).

2Richard: doufám, že poslechneš tu rozumnější polovinu mozku ;-)

2Mike: však já bych ti brzy napsala ;-)

A taky doufám, že tentokrát se nás sejde víc. Už jednou jsme měli být čtyři, ale nakonec jsme zase s Markem skončili sami. Tak hoši (a případná děvčata), nenechte se zahanbit! Vždyť 7.11. je co slavit :-D</HTML>
zrovna streda? to mam pomerne nenahraditelnou prednasku... :-/ no ja si to jeste rozmyslim. mi to totiz jaksi tento semestr se skolou stejne kazdej den vubec nesesedne. ale kdyz uz teda tak ctvrtek nebo utery. a co by se slavilo? ze bude sedmyho?
Tonik: Ty se ptáš, co se bude slavit? No teda ... přece první středa v týdnu!?!
Jinej kraj, jinej mrav, já standardně slavím první pátek v týdnu, v Brně se slaví středa =D
<HTML>Pánové špatná (i když jak se to vezme) zpráva, právě jsem se dozvěděla, že ve středu pojedu na služební cestu do Wiener Neustadt, takže nebudu moct přijít. Tož vyberte jinej den, já můžu kdykoliv. Domluvte se vy.

A co by se bývalo slavilo? Vy neznáte <a href="http://cs.wikipedia.org/wiki/Říjnová_revoluce"><b>VŘSR</b></a>?</HTML>
<HTML>Thalia, já zatím nic nevybírám, já bych to definitivně odložil na nějaké delší volno.</HTML>
>> Vy neznáte VŘSR?
ja ne, asi jsem moc mladej...
<HTML>No já se přiznám, že když jsem se nad tím zamyslela, tak příští týden v úterý, den před odjezdem, nikam asi nepůjdu a ve čtvrtek naopak budu chtít dospávat. Takže pro mě je příští týden asi taky zabitej.

Ale snaha byla ne? :-D Já myslím, že jednou to vyjde.

2Nípal: myslíš jaké delší volno? Pro mě nejdelší volno jsou tři státní svátky na vánoce a to nebudu v Brně... :-)</HTML>
Prosimvas, nejaky sraz ve Statlu si reste ve vlastnim threadu, tady se resi Praha. Dekuji.

Ten napad 'o prazdninach' ma neco do sebe. Ale kdy se sejde volno pro celo republiku? Jedine cervenec-srpen pro skolaky a pro vysokoskolaky -zari.

Ale stejne se budou Brnaci vymlouvat ze to maj daleko. :P
No pokud jde o letni prazdniny, tak ty mi budou asi koncit, pac budu koncit i se skolou :( Preferuji Brno, protoze studuji v Brne. Jinak pobyvam doma na Valassku. A tam je pro mne Praha sakra daleko. Proc myslis, ze vyhodily hokejovy Vsetin z extraligy? Ne kvuli penezum, ale z jednoho duvodu proto, ze to tam maji daleko :p
"Ale stejne se budou Brnaci vymlouvat ze to maj daleko. :P"
A Pražáci se nevymlouvají, že to mají do Brna moc daleko?

Btw, vymyslete nějakej přijatelnej termín a možná že by se i to Brno dalo :)
Prosim vsechny, kteri se dostavi, aby to sem napsali, pac pokud mame byt 2 (resp 3, pokud skaff nakonec bude mit cas) tak to mirne vic postrada smysl ze..
!

Pokud skaff napise ze neprijde tak se to rusi, ponevadz ve dvou (ja a majkls) opravdu nema smysl.. A jeste mi navic ted do toho neco vlezlo, ale teoreticky by to melo jit o neco posunout..

Opravdu nikdo neprijde?