Hudba

nevíte nikdo jestli je program že když mam pisníčku a zpívá tam nějaký zpěvak tak nějak ten hlas vytáhnout aby zněla jenom melodiie (ten hlas nějak odstranit...)
No program, ktery to udela automaticky zrovna nevim, ale asi tezko.
Jinak jakykoli kvalitni zvukovy editor, ktery si umi se zvukem pohravat.
Ono samotne odstraneni hlasu neni zrovna jednoducha zalezitost, ale pri trose stesti to lze. Ale ne na sto procent.
U vícekanálového zvuku stačí "zmutovat" kanál se zpěvem, Jinak ni nepomůže ani Kriminálka Las Vegas - nebo kde dokážou podobný věci?!
Myslim, ze se ti nepodari skoro v zadnem pripade ten hlas odstranit - pouze nektere programy umi potlacit cast zvukove stopy, kde se obvykle vyskytuje hlas (ale uspech neni 100%, protoze misty, kdyz se zaposlouchas tam ten hlas jako kdyby dozniva).

=Tom=
vícekanálovým zvukem mysliš třeba *.midi? :)) tak to bych radeji nezminoval, protoze to pak stoji za to :-! xDxD
Vícekanálový zvuk je třeba AC3, jestli se nepletu...

Některé programy umí automaticky vyhodit složku, která se nechází ve levém i pravém kanále, což bývá většinou zpěv... ovšem nikdy to neni 100% a je to na ukor kvality...
Freeze: midi není zvuk :) To je jenom notový zápis a tam se moc zpěvu nacpat nedá. Vícekanálový zvuk je - jak praví Quinix - AC3.

Quinix: mám doma kupu audioCD a několik GB MP3 a ještě jsem nenarazil na žádné CD ani MP3, kde by byl hlas na jedné straně a hudba na druhé.
Tom: tak na AC3 jsem uplne zapomel - jedine co me predtim napadlo pri spojeni 'vicekanalovy' zvuk bylo midi :-D
Jinak Quinix to myslí spíš tak, že hlas je v obou kanálech. (podle me to ale neni podminkou :) )
"nevíte nikdo jestli je program že když mam pisníčku a zpívá tam nějaký zpěvak tak nějak ten hlas vytáhnout aby zněla jenom melodiie (ten hlas nějak odstranit"

heh, to už je možná lepší si pořídit nějaký studio (FruityLoops etc.) a vytvořit dost podobnou hudbu, jinak by ses asi moooc natrápil :-)
Třeba přes Goldwave to celkem jde, ale platí, že čím líp je odstraněn hlas, tím víc je jaksi zdeformována hudba; je to o kompromisech.