Dobrýden když si chci nastavit Spořič Obrazovky na Vistě napíše mi to tam text - Spořič obrazovky nelze spustit,protože vyžaduje novější grafickou kartu nebo takovou kartu která kompatibilní z technologii Direct3D při tom mam grafickou kartu straou jeden rok nemá nikdo zkušenosti neexistuje na to nějaký program ?Mockrát děkuji za Odpoveď
Vista? To ještě někdo používá? =)
A co drivery - s podporou D3D máš?
promiňte ale já tadytomu moc nerozumim o pc nešlo by to nějak přiblížit ?
<HTML>Visty si na grafiku nainstalují jakési svoje standardní ovladače, které 3D moc nepodporují, nepřepneš s nimi ani na aero. Musíš stáhnout z netu ovladače od výrobce té grafické karty a nainstalovat je. Pak to půjde.</HTML>
<HTML>A po nainstalování ovladačů je potřeba nechat si přehodnotit index uživatelských zkušeností, nebo jak tomu říkají. Prostě udělat si to známkování výkonu počítače.</HTML>
S vistou bez do jahe.... na www.microsoft4ever.cz si stahni Czeching Vista... Je to verze visty v ceskem jednoduchem pojeti.... da se zde nastavit rezim pro hackry.... instalace velice jednoducha.... na principu NEXT.
samozrejme wallpapery muzes mit i pohyblive... nenarocne pro procák. Takze opakuji www.microsoft4ever.cz nebo zkus www.ihaveshitcomp.com nebo www.iamidiotfrommyass.com
<HTML>Když pominu nefungující linky, tak je to minimálně sraní se do starého vlánka. Zamykám. A s Vistou běž do háje ty, já s nima problém nemám, bežím na nich už skoro rok.<style>form { display: none; }</style>
EDIT: smrad (jawa-fechtlson.xf.cz / ip4-83-240-18-79.cust.nbox.cz) dostává u mě deset černých puntíků za spamy v ostatních tématech. Bude-li pokračovat, nezůstanu u pouhého mazání příspěvků.</HTML>