Flash - kde stáhnout?

Ahoj,
poradil by nekdo kde stáhnout flash animace? udělal jsem stránky a potřeboval bych je troochu oživit. Zatím nemám potřebný software k tomu abych si jednoduchou animaci vytvořil sám a proto bych se chtěl zeptat, jestli by někdo neporadil, kde se dá něco takového zdarma stáhnout (např. pohyblivé pozadí apod.)
Díky Dave
Tak na "např pohyblivé pozadí" nepotřebuješ flash .. od čeho existují gif animace? ;) - ty na jednoduche* pohyby staci .. (i barevna podpora je celkem dobrá ..)

Navíc flash plugin nemaji instalovany zdaleka vsichni "surfari" ..
(Statistikama se ale ohanět nebudu, asi bych neměl úplně aktuální..) - tzn. stejne doporucuji udelat alternativu bez flashe.

A jeste jedna poznamka k flashi - az si najdes ten cas a ukranes si Adobe Flash a vytvoris si sve stranky cele ve flashi, tak si pak prosím uvědom, že flash je super, ale nic se nemá přehánět. - navíc obsah flashových animací vyhledávače neindexují ;)

___
* Na slozite vyrazne pohyby prosím rovnou zapoměň ;) - každý hýbající se objekt odrazuje uživatele od obsahu stránky, přestože o obsah jde až v první řadě.

Možná jsem staromódní, ale proč něco dělat ve Flashi, kdyz to jde v (x)html, css a případně javascriptu? (Nechci odpověď, jedná se pouze o otázku k zamyšlení:)
Ale úplně jsem odpočil od tématu - ke stažení je míst spousta - jen málokde dává někdo něco zadarmo ..
-> např. http://flashden.net/ a konkurenční weby, které jsou většinou prověřené a jejich aplikace dobré ..
když budeš hledat najdeš i na první pohled zadarmo -
např http://www.flashiness.com/ a další ..

jejich téměř kompletní seznam najdeš tady http://www.google.cz/search?hl=en&q=flash+animation+download ;)
Freeze: "ale proč něco dělat ve Flashi" protože Flash je spolu s nulovou přístupností hlavní částí bubliny Web 2.0 (lidově řečeno je "IN" mít na stránce aspoň jeden flash)
<HTML>Přidám slovo do pranice:

<a href="http://googleblog.blogspot.com/2008/06/google-learns-to-crawl-flash.html">Google oznámil, že se indexovat flash naučí.</a> Je to velká rána, protože pro řadu webděsingerů (a hlavně šéfíků, kteří mají firmu a chtějí mít webové stránky) byla tohle poslední překážka. Takže se začnou rojit zflashované weby jako houby po dešti. Že existují lidé, kteří prostě flash nepřečtou, o tom asi ani nevědí (nebo na to rádi zapomenou).

A jinak k dotazu: Flash jako pozadí nelze použít. A jak napsal Freeze, animované GIFy stačí. Navíc animace ani hudba nejsou dobrý nápad. Chcete-li web oživit, je lepší to udělat množstvím informací, samozřejmě dobře strukturovaných. A jen tak mimochodem, proč je ta vaše stránka nesmyslně vysoká?

A k tomu, co je <em>in</em>, jsem dlouhá léta skeptický a nejen, co se týče IT.</HTML>
Ono by tam bylo asi těch otázek více :-) Zdroják:
<body topmargin="0" >
<body style="background-color: #9acd32">
</head>
atd.

No a podle toho soudím, že ptát se po stránce ve flashi je asi dost bezpředmětné :-)
=Nípal=
Odkaz o Googlu mne prekvapil (ze to jednou udelaji bylo jasne, necekal jsem to jen tak brzo ..). Jeste ze porad svetove uznavani webdesigneri vydavaji napr pravidla pristupnosti .. http://cameronmoll.com/archives/2008/06/web_accessibility_checklist/
(dokud se budou alespoň komerční projekty držet těchto pravidel, snad to k silenym flashanimacim/strankam nespadne ..

=Dave=
Napr. na hudbu ti doporucuji zapomenout ;) (kdyz zacne hrat video nebo hudba na pozadi - precejenom pouzivam taby/panely - a netyka se zrovna zobrazovane stranky, tak to akorat nastve .. (stranky s od zacatku pustenou hudbou* nikdy nenavstivim podruhe ;))

=Tom=
Proti bubline Web2.0 nic nemám, ale co je moc, to je moc .. :) Jsem rád, že se držím out :)
___
* co vic, nekdy se ta hudba neda ani vypnout..