A čo takto si tu už konečne zmeniť grafiku?

Moj prvy dojem, ked som prisiel na tieto stranky bol, ze je to nejake amaterske, no a co sa tika programovania, tak som bol skor ja amater, ale aj tak mi neda vam povedat, ze by ste si uz mohli aj troska vylepsit tuna tú grafiku na wz.

Ved uz su rychlejsie pripojenia a myslim ze to zvladne aj par obrazkov, je to tu vsetko take hranate a kockate, by si to zasluzilo nejaky ten modernejsi styl. hm?

co vy na to?

nejake tie leskle tlacitka, alebo tienovanie, trocha aj inej farby ako len modra a seda...
Nápad je to dobrý, ale tak trochu jsi s tím přišel pozdě ;) Nápad na předělávku tu padlo už hoodně dávno. Jenom se tomu nikomu nechce. A ani dnes to nevypadá, že by se mělo něco měnit.

Jinak názor na současnou podobu WZ je věc názoru. Mně vyhovuje, ale asi je to síla zvyku.

A jen tak mimochodem. Když to tak vezmu podle tebe, tak přímý konkurenční hosting IC.cz na tom vypadá podobně.
<HTML>Například mně přijde současný vzhled WZ jednoduchý, prostý, přehledný. Pokud <em>moderní</em> pro někoho znamená <em>lesklý, kulatý a přeplácaný</em>, tak ať si tu vizi nechá pro sebe. V jednoduchosti je síla.

Já mám jediný návrh - aktualizovat hlavičku, ve které je ten nenápadný seznam domén. Některé tam uvedené domény WZ neprovozuje a některé jiné, která tam nejsou, naopak ano.</HTML>
Obávám se, že řada toho co by měl WZ urgentně dořešit je tak dlouhá, že nějaká změna vzhledu se v té frontě ztrácí...
mě to taky vyhovuje :) těch "moderných stylů" mám dost z jiných stránek :D .. mě stačí stará dobrá a jednoduchá grafika :)