Jak skrýt <h1> ?

Koukněte na moji stránku http://www.woozoo.wz.cz/

jak mám nahoře nadpis <h1>...<h1>

hodně moc to kazí vzhled stránek :(

Navíte někdo jak bych to mohl skrýt ? tak aby tam nebyl ani ten "modrej" čtverec v kterém je <h1> ?
Kdybych to skryl jen farebně.. čtverec tam zůstane.. logicky :D

ale já slyšel o funkci display: none
prosím Vás jak na to ? Jak skrýt <h1> pomocí "display: none" ?

Děkuji :)
Jestli ti jde o to, tak staci <h1 style="display:none">Text</h1> jenze ..

Uz google kdysi (3,4 roky zpátky..) oznamoval, ze se bude snazit penalizovat stránky, kde text v html kodu neni zobrazen navstevnikovi (lze charakterizovat jako text pouze pro vyhledavac) nebo text, ktery nebude citelny (maly, stejna barva jako pozadi at.).. Jenze ted uz nevím, jak to nakonec dopadlo ..

___
A kdyz uz jsi u toho, ze "hodně moc to kazí vzhled stránek", mozna by stalo za to popremyslet, co ten vzhled kazi vic ;))
vim vim.. ta dolni cast :D ale na to se podivam pak..

ja ten text skryju a pak o nějakou dobu se podívám do google webmaster tools a tam myslím bylo.. "co na to googlebot".. tak pokud s tím bude mít problém :D odstraním to :)
Opravdu tam už není :D děkuji
CSS:
h1 {
display:none;
}

... ale raději bych to nedělal. Přece jen nadpisy mají svůj význam. Nejen pro vyhledávací služby, ale i pro lidi.
Tak doufam, ze vis o tom, ze jakmile se jednou dostanes na seznam stranek s postihem, uz se velmi (velmi!) težko dá dostat zpátky mezi "poctivé".. (v uvozovkách, protože žádná stránka v dnešní době není poctivá..

___
Mimochodem, to vyskakovaci okno me stve - ne primo to okno, ale odkliknuti potvrzeni o zablokovani okan .. ;)

Vzhledem k tomu, ze tvuj web zacina (predpokladam), urcite bych se nestazil vsechny potencialni "uzivatele" webu znechutit zaviranim reklamniho okna .. ale to jen tak na okraj ..
"to okno" se otevŘe jen jednou za 24 hodin :) proto ho klidne povolte a ono zmizí :D

no moje stránka už mezi "těmi z postihem" je. protože už byla v google.. a teď není :D .. a oproti kódu který měla.. a teď má.. už pokazit nic nemůžu :D :D :D

já někde četl že pokud h1 skryjete.. ale obsahuje stejná slova jako popis.. nebo title.. tak to není na postih. a můj title je forum woozoo, tak jako začátek popisu.. tak snad googlebot uzná že h1 se stejným nadpisem tam nemusí být :D
2Freeze: Mně se žádné vyskakovací okno neobjeví. Možná proto, že je mám blokovaná:-)

Také jsem názoru, že nadpisy by měly být viditelné. Zatím jsem neslyšel o žádném pádném důvodu, proč je schovávat.
protože pak je tam dost neestetický modrý čtverec s nadpisem. a pokud to opravdu zhoršuje vzhled.. je to podle mě pádný důvod
Otázkou je, proč je ten čtverec modrý a proč tím zhoršuje vzhled. Každý nadpis může být viditelný a estetický. Je to vizitka webu.
ale kvůli vám tam ten nadpis dám .. podívejte se.. a porovnejte :)
Nezodpovězená otázka: Proč nadpis zní "Forum woozoo" a ne nějak lépe, co nebude pro ostudu? Pro SEO tato dvě slova nemají prakticky žádný význam. Nebo jsi snad někdy napsal do vyhledávače některé z těch dvou slov? Já ne.
fakt nevím co jiné tam dát.. ale musíte uznat že ten nadpis se tam fakt nehodí :D bez něj je to slabé.. ale když je tam.. je to hrůza :D ..

pro SEO ne :) já teď myslel na vzhled
http://css.interval.cz/clanky/seo-obrazky/
Zkus se nad tím trochu zamyslet. Předtím, než jsem začal psát svou stránku, jsem chtěl koupit ekobrikety z rozumné vzdálenosti za rozumnou cenu. Napsal jsem tedy do vyhledávače "ekobrikety". Zjistil jsem, že ve výsledcích je chaos. Tak mě napadlo založit si vlastní stránku jako rozcestník - pro svou potřebu. Na ní mám z původně zamýšlených asi 30 podstránek stále jen titulní. Dal jsem tam nadpis a nějaké ty žvásty o ekologickém a ekonomickém topení. Během 2 týdnů jsem se v Google dostal na 15. místo z 11200.

A teď se nad tím zamysli znovu. Proč myslíš, že mi Google dal přednost před skutečnými výrobci ekobriket? Protože mám stránku lépe strukturovanou, nebojím se dát do nadpisu objekt zájmu čtenáře a je tam víc informací přirozeného charakteru.

Když se nad tím zamyslíš potřetí, snad Ti dojde, jaký nadpis tam máš dát. Třeba něco, co návštěvníci píší do vyhledávačů, když mají trable s PC. Nebo něco jiného. V každém případě to, na co chceš optimalizovat pro vyhledávač, musíš současně optimalizovat pro lidi. Pak to má význam.
ds: to je dobrej nápad :) seo-obrázek
Já jen doufám, že časem tvůrci stránek pochopí, že SEO není optimalizace pro VYHLEDÁVAČE, ale pro VYHLEDÁVÁNÍ.
jen klid kite :) vždyt nejde o život.. snad to jednou pochopím i já :) člověk se učí celej život :-) a já vím že dělám mnoho chyb 8) jsem pŘedsi jenom člověk a navím mám jen minimální prax v této oblasti, ale čtu a učím se :)
=kit=
Cetl jsi cely muj prispevek? Nepsal jsem, ze se okno otevre, ale ze se mi zobrazi zprava o zablokovani ;)

A hlavne by nekteri meli pochopit, ze stranky nejsou pro vyhledavace, ale pro lidi!

=jozef=
Jak casto se okno otevre me nezajima, mi jako dobry duvod zavreni stranky (s tim, ze se nikdy nevratim) staci, ze se otevrelo jednou .. A nic povolovat nehodlam ;)

A s temi 24 hodinami bych radeji mlcel - mozna ti to prijde divne, ale behem jednoho dne sedim alespon u 3 ruznych stroju.. (a pokud jsem odbre videl, tak bez povolenych cookies se zobrazuje porad..)

K tematu: Kdyz jsem psal "mozna by stalo za to popremyslet, co ten vzhled kazi vic" nemyslel jsem tim paticku... Myslel jsem tim cely layout ;) Schovani hlavniho nadpisu to nespravi ..

A Kit ma pravdu, kdyz rika, ze se nema optimalozovat na slova, ktere nikdo nehleda .. Napr opravdu neznam nikoho, kdo dal do (jakehokoliv) vyhledavace "woozoo".. to uz radeji optimalizuj na "asdfg" ;))
Freeze: To víš, půl hodiny před půlnocí...

Taky se mi zobrazí zpráva o zablokování, ale na tu jsem si už zvykl. Na jozefovy stránky chodit nemusím, tak mi to ani tolik nevadí. Framy mi vadí víc a nejvíc asi reklamy zakrývající text, který mě zajímá. Bohužel na některé takové stránky občas chodit musím. To se pak Adblock nažere. Flashblock mám zapnutý stále od doby, kdy jsem kvůli jednomu pitomému flashovému banneru (zatížil procesor na 90%) zkazil DVD.