<b>Vyjádření k výpadku serveru WebZdarma.cz (definitivní)</b>

Nefim, kdo to potrebuje, ale lidi se me obcas ptaji.... S tim SSH to je skoda, ted je i novej modul pro Totalcmd(wincmd) kterym se de pripojit na SSH jako na FTP a to je mnohem bezpecnejsi... A navic se s tam lip pracuje....
<HTML>o scp by se teoreticky dalo uvazovat, ale bylo by s tim moc prace a pokud by to vyuzilo par lidi tak mi to nestoji za to

pokud by slo jen o to sifrovani komunikace, pouzij safetp (viz sekce podpora)</HTML>
Ja nemluvim o scp, tohle se primo pripoji na SSH... A navic se na SSH da delat spousta dalsich veci, treba je docela uzitecny kopirovani z adresare do jinyho adresare, i kdyz na to de napsat PHP script, no....
Ehm ehm, jenom bych chtel rict ze temito vypadky prichazite o vice lidi nez si myslite. Zkuste se zeptat treba na nejakem chatu
Jo, výpadky jsou nepříjemný, ale my vám rozhodně přízeň zachováme ;o) http://boarddogs.webz.cz
Neviděl bych to s tou ztrátou klientely až tak dramaticky, každý freehostingový server občas klekne ;o) Držíme vám palce ;o)
No jako nevim co to je za vypadek ale najednou mi nejde nahravat na ftpcko vubec nicim a jedine nahravani jde pres spravce souboru kdyz se prihlasim tak jako ... nevjem ... pripadne otazky a odpovedi pls na mail. thx :/
Tem vypadkum se nedivte......
Vzdyt na Webzdarme je nekolik tisic lidi a kazdy od toho serveru neco chce.
Prece to je normalni - JSTE NA FREEHOSTINGU !!!!
Je to pěkné, že je tu několik tisíc lidí a je též pěkné, že je to freehosting.

Velké ALE! Bylo by to určitě pěkná image (tvář), kdyby se zdejší freehosting mohl chlubit pověstí "vynikajícího" freehostingu ze všech českých - prostě - bezvadý, tzn. bez závad.
<HTML>souhlasim, radi bychom aby se o spolehlivosti moc mluvit nemuselo, aby spolehlivost byla co nejvyssi a byla to samozrejmost, kazdopadne ale na rovinu rikam, ze nejsme schopni zajistit na freehostingu takovou spolehlivost jako na placenem hostingu, kde je o rad mensi zatez na o rad lepsi hardware (trochu prehanim, ale vicemene to tak je)

ps: tech lidi uctu tu je aktivnich pres 70tis. (tech, kde je alespon jeden pristup za mesic)</HTML>
Tak to je pěkný počet přes 70.000,- účtů. Gratuluju.

Existuje tu teda asi nějaký urychlovač php, nejspíš?
Kur*a taxi tom udělejte už pořádek vždyˇtohle je na pořád to padá a když nespadne ceý server tak jenom databáze kua co to je za pořádek ?
opravdu chytra rada radi, fejfar
A já furt, proč se mi mrví tocframe na stránce:-). Já už ho málem vyřadil ze stránky.
Ahoj. Jde dát na stránky formulář? A nebo takové ty zaškrtávací políčka co při odeslání přijdou na email? Díky
Pro č dneska nejde najít ani jednu stránku u webzdarma?
Mrkněte na mou stránku :)