Chtěl jsem se zeptat zkoušeli, jste někdo použít redakční systém Joomla tady na webzdarma ?
<HTML>Ne, ale soudě dle zkušeností jiných existuje povrchní, krátká, dlouhá a Nípalovsky škarohlídská odpověď:
Povrchní: Nefunguje to.
Krátká: Dá se zprovoznit.
Dlouhá: Musí se upravit některé části kódu, které využívají zakázané funkce.
Nípalovsky škarohlídská: Joomla je nenzažraný bumbrlíček, kanón na vrabce. Existují jiné systémy, najdou se i lehčí a pojízdné hned od začátku bez úprav.</HTML>
Dík za odpověděď, můžeš mně prosím nasměrovat po čem se podívat vím že je toho celkem dost ale od čeho začít?
Tak nevím, testoval jsem wordpress a pak drupal ale ani jeden ani druhý nic moc, wordpress občas nenačte stránku a tak ji musím několikrát obnovit, drupal jsem ani nenainstaloval protože to chce jinou verzi PHP. :-( Nenajde se někdo kdo používá něco použitelného tady na wz?
Hmm dik za radu ale zatím jsem se ještě nenaučil programovat takže buď se něco najde nebo mám smůlu a nebo se naučím programovat ale jelikož to mám jako koníčka a dělám to pro neziskové organizace zadarmo a volného času moc není tak uvidíme no.
Pokud Vám jde jen o články a ne o vzhled, pak bych doporučil DocuWiki. Je natolik jednoduchý, že tomu odpovídá i omezené možnosti nastavení vzhledu.
Používáme SunLight a šlape dobře. Jen opravdu zřídka se stane, že nenačte a je potřeba udělat refresh