flash video

Dobrý den, na stránky http://zmydleny-reno.wz.cz jsem do prezentace umístil 2 flash videa. První běží celé, ale druhé se skoro ani nenačte. Poradíte, kde je problém, co dělám špatně? Díky.
Na uvedené stránce nemáš žádné video. Jestli ho máš někde jinde, uveď adresu (sám jsem nefunkční video nenašel). Možná je to typem webového prohlížeče.
* Pořad ČT1 - Toulavá kamera

* Pořad ČT2 - Soukromá muzea

* Letohrad ve východních Čechách - MUZEUM ŘEMESEL

PS: abych to doplnil - máš tam 3 videosoubory v odkazu Reference (ovšem všechny se dají přehrát normálně).
TAk proč mi známej říká, že se mu natáhne jen část a zbytek nejde. I v práci na PC se mi nahraje u tý Soukromý kamery jen část, než vjede ten kočár do dvora a dál to nejede. Kde může být zádrhel? Díky za rady
Mě to jede bez problémů, ale potíže můžou být závislé na rychlosti připojení, dnu v týdnu a hodině, zatížení serveru (souvisí s předchozím), konstelaci hvězd... a v budoucnu také na autorských právech.
Firefox a Opera to zobrazují bez problémů. Internet Explorer má potíže - vypadá to, že se to nějak špatně (ne)načítá do cache. Zkus to převést na .flv - co to bude dělat.
Díky za rady. Na stránkách mám uloženy soubory jak "toulava_kamera.swf" tak i "toulava_kamera.flv". Jak to potom udělat aby se přehrál pouze jeden z nich, tedy jeslti se dobře vyjadřuji a jeslti to vůbec chápu. Nejsem v této oblasti odborník, ale spíše pokus - omyl a tak pod. Případně nějakej šikovnej odkaz, kde to najdu popsaný. Díky.
Nejlepší bude, když ta svoje videa nahrajes na youtube a ten odkaz pak dáš na své stránky. Budeš mít po problémech.

PS. Ty máš autorská práva na Toulavou kameru?
Bohužel nemám. Je to velký problém? Na youtube mně to právě dát nešlo asi kvůli těm právů. Takže asi bude lepší, když to smažu a bude klid. Dám tam je obrázek, to snad nebude nikomu vadit, co?
<HTML>Jednotlivé reportáže z Toulavé kamery jsou, nepletu-li se, dostupné z webu České televize - neměl by být problém se ze svých stránek na nějaký jejich stream odkázat.</HTML>
Díky všem za rady, již jsem to vyřešil pomocí odkazů na videa, které jsou umístěna na webu ČT. Ó jak jedoduché. :-)
Jo, takhle je to asi nejrozumnější :-) Akorát je potřeba se jednou za čas podívat, jestli ty odkazy pořád fungujou, ony skoro všechny weby rády jednou za čas změněj strukturu, přičemž se obvykle zneplatní staré odkazy (což by se nemělo a ještě jednou nemělo, ale stalo se mi to už několikrát, například na lidovky.cz)