Je to porušení autor. práv?

Dobrý den. Chtěl bych vytvořit nějaké webové stránky o mobilu...Něco málo i o PC...Chtěl bych se teda zeptat, jak je to s logy různých výrobců HW a SW...Když si dám njaké logo výrobce na svoji stránku, porušuji tím autorská práva? Jak to mám udělat, aby to bylo zcela legálně? Kdybych chtěl psát článek třeba o MS Office 2007 a chtěl tam dát třeba logo Officu a ještě třeba ikonku Wordu, Excelu atd...Děkuji
Když se podíváš na web http://www.microsoft.com/cze/permission/t-mark/g-lines.htm , tak už teď jsi je podle ní porušil. Ochranná známka musí být uvedena celá a v přímé souvislosti s daným produktem.

Obávám se však, že použití editoru Microsoft(R) Word(R) pro tvorbu webstránky není právě nejvhodnější volbou. Tohle by snad měl být korektní zápis pro konkrétní produkt a u něj by už to správné logo mohlo být.
<HTML>Existuje cosi jako fair use. Případným žalobám se můžeš ubránit větičkou v patičce zhruba tohoto znění: "Loga programů bla bla bla jsou majetkem firmy bla bla bla, jejich vystavení zde je v souladu s fair use praxí." Každopádně autorská práva jsou jedna velká džungle, dva právníci, tři názory... Už aby tyhle zákony někdo zásadně zjednodušil a zpřehlednil.</HTML>
Jojojo...Práve proto se radši ptám...V těch našich zákonech se asi nevyzná ani ten, kdo je sepsal :-( ....Jinak se teda chci ještě zeptat...Když si to logo, nebo něco jiného nakreslím, je to také porušování autorských práv? KDyž nebudu používat jejich, ale moji vlastní tvorbu? Díky
Přistupuj k tomu autorskému právu z tohoto hlediska: "Cože? Tohle existuje? Nevím...! Neznám! Určitě?" Zákonodárci se totiž řídí stejnými pravidly! Takže je velká šance, že než tě zavřou, tak umřeš stářím na Bahamách (ale i jinde lze spokojeně umřít). :-)
Lama: třeba na Mírově ;)
Civaua: Raději použij jejich logo, abys zase neměl problémy s paděláním ochranné známky. Znáš to: Čím víc proužků, tím víc Addidas. Kromě platné známky mají výrobci i tzv. rezervované známky, které nepoužívají ale nesmí je použít nikdo jiný.

Nejblíž je asi Nípal. Uvést přesný název výrobce, značku a případně i logo s dovětkem fair use. Vždyť v katalozích internetových obchodů jsou originální loga. Hlavně abys nehodnotil nějaký padělek.
K problematice bych jen dodal, že pokud použiješ na svých stránkách na webzdarma logo jakéhokoliv výrobce (mobil, PC) - tak má ten výrobce nejspíše reklamu zadarmo. :-) Buď trochu kreativní a obrať to proti nim: "Buď navalíte bakšiš, nebo si svoje logo strčte do... kam patří!"