Nehybný kurzor při psaní na ntb klávesnici

Ahoj,

nedávno jsem si koupil Acer Aspire 3810TZG a nainstaloval si na něj Windows 7. Sehnal jsem si na něj ovladače, vše rozchodil, ale mám problém s ovladačem na Touchpad Synaptics. Jde o to, že když píšu na klávesnici, tak nemůžu současně hýbat kurzorem, teprve když dopíšu a počkám ~1 sekundu, tak mohu znovu kurzorem hýbat.

Při normální práci to občas zdržuje, např vidím chybu o pár řádků výš a musím čekat - ale hlavní problém je, že na touchpadu nelze vůbec hrát hry. Ne, že bych neměl i klasickou USB myš, ale občas není od věci touchpad při hraní použít...

Tuší někdo, co bych s tím měl dělat? Je to 100% ovladačem, jakmile ho odinstaluji, problém již nenastává - nefungují ovšem gesta a scrollování, takže to není zrovna elegantní řešení...

Předem díky,
MyFlower
Zkus ovladače z Acer supportu (http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html). Acer je jeden z výrobců, který si modifikuje ovladače podle svého.

Pro Wndows 7 je tam Synaptics Touchpad Driver 12.2.8.0. Kdyby nepomohlo, tak zkus ještě ALPS Touchpad Driver 7.5.2021.101, který je pod Windows Vista (Seven by měl zvládat i ovladače z Vist).
Oficiální ovladače přímo od Aceru právě používám. Ten Synaptics 12.2.8.0 je ten, co mě zlobí a když jsem zkoušel ALPS, tak ten se chová, jakoby tam vůbec nebyl, tj. kurzor se sice nezasekává, ale nejde scrollovat ani gesta ;) Zkoušel jsem i ovladače pro Synaptics pro Visty, ale problém je pořád stejný ;)
[Vyřešeno]

Stáhnul jsem si ovladače pro Synaptics Touchpad tušim pro HPčko, verze 13.2.6.1 a jdou bez problému :)