má rád někdo hudbu?

Tak jsem založil téma kdo všechno má rád hudbu a jakou :D
NoScript mi brání v zobrazování obsahu v iframe a když jsem ve zdrojáku našel odkaz na packa-station, tak asi vím odkud vítr fouká. Jinak hudbu mám rád se zelím a knedlíky. :-)
a jeje ja čekal že se ozveš ale jen jsem nevěděl že takhle brzo. :D
čus jak se vede......
Tak snad každý kdo slyší (ano slyším, i když ne naplno), má nějaký vkus na hudbu. V mém případě je to instrumentální hudba. Jinak cokoli, co zní dobře. Což rozhodně není metal ;)

Zachovám profesionální přístup, takže nebudu odbíhat od tématu dokud neřekneš jinak.
no ja dělám Dje a provozuju radio stanici.
jinak hudba je vážně nejlepší naplný kule
"hudba je vážně nejlepší naplný kule"
Hlavně s tím kazeťákem moc netřískej. Docela to bolí. ;-)
:D :D au teď jsem to přehnal
Mám rád hip-hop viz markovo.wz.cz/z/rap.mp3, doporučuju doposlouchat do konce.
>> ano slyším, i když ne naplno
>>>> jinak hudba je vážně nejlepší naplný kule
Ono to bylo řešeno v jiném smyslu. Kdybych to měl dát na plný kule, aby to v mém případě bylo na plný kule, tak by to bylo slyšet na kilometr daleko ;) Bylo to řešeno tak, že jsem nedoslýchavý. Pro šťouraly: Mám to vrozené, ne z diskotéky.
cože?
Mám rád hudbu. Hudba = to, co jsem schopen si třeba druhý den pobrukovat na ulici. Tohle ale asi nehraješ, že?
<HTML>Tomík: Vítej do party. Ještě, že je ten internet a doba plná mikroelektroniky. ;)

Já osobně mám trošku všelijaký vkus:
1) Hudba 70./80. let.
2) Dobré instrumentálky, případně zajímavě podkreslené vokály. Takže např. Era.

Ale jak je v tom víc jak X úderů/tónů v jednom okamžiku najednou (což je typické pro metal, hardrock či DJ-mixy), tak u toho moc relaxovat nedokážu, zní mi to jako nesmyslný rachot.</HTML>
MzM: *thumbs up* :-DDD

Poslouchám všechno co je hudba, což pro mě obnáší to že to má nějakou netriviální melodii a pokud to není instrumentální tak taky zpěv...:-) Což je podmínka nutná, nikoli postačující, ale pro nejhrubší určení to asi stačí.
A třeba naposled jsem poslouchal Plíhala, Coldplay, Crash Test Dummies a Klíč :-)
Ono poslouchat se dá kde co.
Záleží na náladě, prostředí, stavu organizmu (nervové vypětí, fyzické vypětí, alkoholové vypětí a jiné vypětí).

Věřím, že při 2 promile bych skousnul i dechovku (ale úplně jistý si tím nejsem).

Nípal: já metal můžu, chce to aspoň relativně dobrá sluchátka (aby se při dodávání energie do cívek nedeformovala membrána a nepřidávala další prasky) a pak stačí vybrat třeba Iron Maden, Megadeath nebo něco podobně melodického a užívat si....
A myslíte, že by se vůbec našel někdo, kdo by řek, že hudbu nemá rád? Asi skoro každej něco za hudbu považuje, a takovou má i rád.
I já mám rád hudbu, ale téměř vše, o čem se tu psalo, za hudbu ani nepovažuju (počínaje dechovkou a konče třeba rapem). Já radši klasiku, některé country a semtam nějakou písničku napříč žánry odkudkoliv - má-li hezkou melodii a jsou-li kule raději prázdnější...
Klasika: Beethoven, Mozart, Bach, Dvořák, ale dnes už i Led Zeppelin, Jethro Tull, Uriah heep, Yes, snad už i Depeche Mode....
Co je klasika?
Karek Gott? (ten je náhodou třída..)
MzM::: Ti mrtví... ti budou spíše "klasika", než ti žijící. Ono se sice říká "klasika" i o těch tebou zmíněných (povětšinou živých), ale skutečná klasika to není a asi nikdy nebude. Si nějak nedokážu představit, jak za 150 let v koncertním sále dirigent zaklepe taktovkou o pultík a orchestr spustí... Kávu si osladím. A "klasika" se i za 150 let bude stále hrát ve skutečných koncertních sálech (ne na stadiónu).
Možná pár jednotlivostí přežije, ale moc těch Gottů, Jandů nebo Jandů za nějaké to století asi znít nebude.
Klasikou jsem myslel skutečně např. Mozarta či Bacha. Z Janáčka a Martinůho už se mi ježej chlupy. Ale pravda je, že leckterá klasika třeba z Beatles nebo Abby je těch pár novodobějších pozitivních výjimek (když už mluvíme o různém významu slova klasika).
Abych byl v tom lehčím žánru trochu konkrétnější, tak většinou mohu takové jako Johny Cash, Ed Bruce, Nelsona s Jenningsem a další. Z našich bratry Ryvoly, Wabiho Daňka, semtam něco z Matušky, Filipové a občas i Honzy Nedvěda (když zpívá a nemluví, a hlavně, když ho přitom nevidím), chvíli snesu třeba Druhou trávu a podobný blůgrásek a Kameloty. Výčet by mohl ještě chvíli pokračovat, ale byl bych u nich čím dál tím vybíravější.
<HTML>Jak už bylo řečeno, nějakou hudbu má rád snad každej.

No u mě je vypovídající už nick (vydala nové live album, hurááá), tak k tomu přihodím něco dalšího jako Rammstein, R.E.M. (2x jsem byla na koncertě), Aneta Langerová (taky 2x), Elán (taky 2x), Richard Müller (zatím 1x), Pet Shop Boys a spousta dalších. Pak samozřejmě hromada těch, co zpívají španělsky jako Natalia Oreiro (1x na koncertě), Mijares, Lucero, Sin Bandera, Sueňo de Morfeo, David Bisbal, Juanes, Laura Pausini atd. A trošku z jiných soudků jsou Portishead (trip hop), JJ72 a Steven Seagal.
Samozřejmě klasikou též nepohrdnu, třeba takové valčíky od Chopina, hmmmm :-).
Poslední dobou ujíždím taky na Daddy Yankeem (reggaeton). No a to už by asi stačilo.
Nejhorší je, že už si ani nedokážu vybavit, na kterých všech koncertech jsem to vlastně byla...</HTML>
Ja hlavně metal a hardcore a oblibene kapely napr: static-x, fear factory, lamb of god, hatebreed,soulfly, slipknot a dalsich plno kapel, ktere bych tu mohl vyjmenovat.
Heh, tak můj playlist oblíbené hudby by se dal přehrávat více než 3 dny v kuse -- a žánrově čistý zrovna není (od Billy Talent, přes Blink-182, The Offspring, Within Temptation k Disturbed a Three Days Grace :).