tři reklamy na stránce :/

Zdravím,mám problém , mám tři reklamy na stránce ... zde http://sergeii.xf.cz/ nějaké řešení ... index.php se zdá být čistý :/
<HTML>Index.php možná čistý je, ale banner bude v ostatních souborech. Máš nastaveno Dole, tudíž se ti banner vložil do všech souborů dolů. Nastav Nahoře, do cesty vyplň relativni cestu k souboru s patičkou a do příslušného souboru zkopíruj kód banneru. Pak nahrej soubory znovu na server.

http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html

p.s. stačilo použít hledání...</HTML>
http://sergeii.xf.cz/ moc to nepomohlo,ted mam reklam 7 a stránku nikde
<HTML>Banner je potřeba ze všech ostatních souborů odmazat, asi si ho neodmazal úplně ze všech.</HTML>
no tak sem to včera nahrál komplet znova a šlo to,ale ted to zas píše výpadek mysql serveru ... :(
a zas ... nainstaluju RS znova , hrabu se ve vzhledu šablony a zas nedostupný ... achjo ..
Záleží konkrétně jakou hodí chybu. Některé RS jsou dost nenažrané a nepřekousnou omezení (zvlášť při složitějších administrativních úkonech) na maximální počet dotazů za hodinu (pokud se nepletu tak 3000?).

Druhá možnost je, že má server opět slabší chvilku a mysql prostě padá :)
modrej pruh a v něm nápis Výpadek MySQL serveru , pořád nejde , nebudu přece pokaždý když budu měnit nějaký kusy stylu , instalovat znova celej RS ne ..
fakt už mě to sere , dneska sem kuli tomu ztratil dva dlouhý články ! zas*anej webzdarma
Inteligentní člověk všechno zálohuje. Například články se většinou píšou lokálně, potom se teprve vkládají (potažmo kopírují) do webového rozhraní a teprve potom se zveřejní. Pokud jsi vynechal první krok, tak neobviňuj wz.cz ale primárně sebe!

Kromě toho lze databázi samozřejmě zálohovat jako celek (což se také doporučuje). Viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?24

Modrej pruh s nápisem "výpadek MySQL serveru" je už produktem RS (který máš nainstalovaný/rozbalený). Ten si může psát cokoli. Záleží totiž na konkrétní chybě přímo od php! (např. mysql server gone away, limit exceeded apod.) Pokud se ti nepodaří z RS získat chybovou zprávu na této úrovni, tak je RS vadný.

___
Mimochodem, změna stylu nemá s fungováním RS žádnou souvislost. Alespoň já nevidím jediný inteligentní důvod zasahovat do nastavení RS, když upravím styl.
tak proč mi vypadává mysql,když sem jen modifikoval style.css a html struktury vzhledu ?
To se ptáš mě? To bys měl vědět ty, jak funguje RS, který sis vybral.

Uniká mi spojistost mezi upravou šablony (tedy přepsání/nahrání souboru např. přes FTP) a důvodem přeinstalovat RS.

___
Bylo by fajn si uvědomit, že mysql server může spadnou bez ohledu na to, jestli se na tvém webu něco děje. A že pád mysql serveru neznamená nutnost přeinstalace RS.
když se objeví modrý proužek Výpadek mysql... tak s tim nejde nic jinýho dělat než RS přeinstalovat ... pak to zas de ... a nenahrávám přes ftp,ale css a html upravuju v RS - šablony - html šablony
Dneska nám vypadla elektrika a nevzpomínám si, že bychom tahali dráty znova k elektrárně.


WZ má omezený počet dotazů do databáze - je možné, že RS limit překročí a pak se už s databází nespojí a reaguje na to tím modrým pruhem. Takže možná když trošku déle počkáč ta se zase s databází spojí
To proč reaguje tak jak reaguje je potřeba zjistit v útrobách RS

A pokud je to překročeným limitem, tak musíš jinak a nebo zkusit něco, co tolik dotazů k svému chodu nepotřebuje

Ale to už jen opakuji to, co tu již bylo sděleno
To je to. Hláška "Výpadek MySQL serveru" nevypovídá vůbec nic o charakteru chyby.

Zdejší MySQL server je pověstný svoji mimořádnou inteligenci. Dokáže odchytit problematické uživatele a zabraňuje jim přístup k mysql. Jen hodni mají tu čest využívat mysql bez výpadku. A jak vidím, tak tě vyhodnotil jako problémového a proto tě mučí chybovými hláškami. Pokud ho zkrotíš, pak tě bude také poslouchat. Jinak máš smůlu.
nj,nevim jak , dělal sem v html a v RSku začínám,tady se asi rady nedočkám,ale i tak díky ... modrý pruh nezmizel ani po celé noci a půlky dne,dál už sem nečekal
Ani nevím, jaký používáš RS. Nesdelil jsi nám to. Na své stránce jsem odkaz na výrobce zmíněného RS taky nenašel.

Nemáme se tedy jak dozvědět, jaký stav mysql serveru vyvolá v RS zmíněný modrý pruh. Sám to očividně nechceš/neumíš zjistit a bez odkazu na stažení RS to nezjistíme ani my (věštecká koule je zrovna v opravně). Takže ano, máš pravdu, rady se nedočkáš!

Pokud chceš ale problém opravdu vyřešit, tak bych navrhoval 5 možných řešení:
a) Napíšeš si skript (který nebude součástí RS), který se jenom připojí k databázi. Skript pustíš ve chvíli, kdy RS bude hlásit výpadek. Tvůj skript ti dokonale řekne, proč se spojení nenavázalo.
b) Upravíš si RS do takového stavu, aby kromě informace o výpadku vypsal také přičinu chyby.
c) Dáš nám odkaz na výrobce, a někdo se pokusí něco zajímavého k problému najít (na vlastní instalaci někde doma).
d) Podíváš se na fórum výrobce RS, jestli náhodou nejde jednoduše zapnout mód pro bod b), případně se podívat přímo po řešení.
e) Vybodnout se na to a stáhnout si jiný RS.

Osobně bych se přikláněl k bodu a), nebude tě totiž nutit pochopit vnitřní strukturu RS.
___
Když jsi napsal, že edituješ šablonu webu v rámci administrace RS*, tak už možná ani nechci vědět, jak se ten RS jmenuje. Dovedu si živě představit, co je to za produkt (buď je vyšinutý analytik nebo programátor..).

*Což jsi mimochodem mohl napsat už v prvním příspěvku, kde se zmiňuješ o šabloně.
je to tento RS2 r.c. 5.3 -> http://rs.reality-show.net/ jen sem měnil drobný posunutí textu atd. v tý šabolně ...
Tak, bod c) jsi zvládnul. Teď přichází na řadu některý další bod -- aby bylo možno ověřit, co způsobuje výpadky mysql serveru.

Jednuduchý postup:
Ze stránky http://cz.php.net/mysql_connect zkopíruješ první příklad (jenom se připojuje k databázi), upravíš své přihlašovací údaje. Soubor pojmenuješ například jako vypadek.php a uložíš někam na web (třeba do kořenového adresáře).

Pak už budeš jenom čekat. Až dojde k výpadku mysql serveru (zobrazení nicneříkajícího modrého pruhu s textem), spustíš soubor http://sergeii.xf.cz/vypadek.php (případně tak jak si jej pojmenuješ a kam si jej uložíš).

Rozepisovat se dál nemá smysl, postup řešení se tady podmíněně větví :)
Jelikož se mi 2x podařilo načíst ty tvoje stránky normálně (pak opět error), tak si myslím, že je to opravdu nějaká "záhada" na wz.
Lama: asi ano - v 19:56 15x CTRL F5 a hláška s modrým pruhem a pak 5 načtení stránek - to vše do 19:58
no paráda,potom co sem změnil všem souborům práva,jak radilo admin rozhraní ... šel web cca 4 hodiny ( psal sem články ) potom,když jsem měl rozepsaný článek cca na 3 x A4 , chtěl jsem uložit jako rozepsaný ... prd -> Výpadek MySql ... super,článek zas v prdeli ... řešení skrz výpadek.php , podle postupu nahoře mi nefunguje,bud mi to vypíše to,co výpadek.php obsahuje,tzn co tam zkopíruju , nic jiného a když pozměním hesla a údaje s "mysql.heslo" -> modrý pruh s výpadkem ... paráda
a teď najednou tohle ... kod sem nijak neměnil,jen jsem zkusil opět F5 ( už po páté )

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'sergeii'@'192.168.12.3' (using password: YES) in /9p/xf.cz/s/sergeii/vypadek.php on line 2
Could not connect: Access denied for user 'sergeii'@'192.168.12.3' (using password: YES)
jo..tak moc díky za odpověď , má cenu se snažit no ...