online hra hladam programatorov

hladam pomocneho programatora na vytvorenie online hry musi vedieť
jazyky
html
php
mql

a perl ale jazyk perl nieje potrebne vedieť
kto by mal zaujem nech mi napiše na mail tolasan@zoznam.sk
takato online hra sa nerobi ťažko hra bude nabodobnena bud ako hra www.runescape.com alebo ako hra divokekmny nieje to nič ťažke moj kamoš ma tiež taku hru a ak viete programovať nieje to problem
Nehledáš náhodou nějakého pomocníka pro spamování fóra? :-D
Pokud se nepodělíš o princip hry, tak budeš asi tažko hladať. Máš vůbec hotovu nějakou analýzu, rozpis prací atp.?

Tvůj inzerát je plný překlepů a chyb. Kompletně chybí větná skladba. Takovým způsobem se snažíš někoho zlákat? To je spíš špatný vtip.

>"moj kamoš ma tiež taku hru"
Nebylo by lepší zdokonalit tu jednu, už existující?

___
Při letmém shlédnutí traileru runescape.com mi tak nějak chybí další informace. Například zmínka o flashi/actionscriptu, případně canvas v HTML5.

Fakt, že se mi podařilo najít několik tvých inzerátů z ledna (hledání moderátora fóra), rozhodně důvěryhodnosti nepřidá. Všechny totiž působí dojmem, že je psal desetiletý jedinec. Bez urážky.
Za ten crossposting by sis zasloužil ban. A teš se, až si toho všimne Nípal ;)
Tak nevím kolik lidi bude splňovat tvé požadavky. A když už, pak to budou simulanti, co nic neumí.
Jeden bod je totiž pro většinu nesplnitelný, pač nevím, že by to někdo z našich řad používal. Jde o MQL.
<HTML>Ty si nějak věříš. Pohledej sekci PHP, na onlajn hry tu pár příspěvků najdeš. Když to shrnu:

Myslíš si, že na to máš, ale nemáš ani jasno, co to vůbec bude za hru a nakonec narazíš na to, že práce na takové hře potrvá nejmíň rok. Pak ti zabere veškerý volný čas se o ni starat a až vyrosteš, nebudeš mít čas žádný. Nechci tě odradit, ale nemáš na to. Rozhodně ne s tím svým přístupem (hledáš pomocného programátora, nedáš ani žádné záruky, že něco umíš a ještě si myslíš, že to není nic těžkého).

Případným zájemcům, kteří se Tomášovi chtějí ozvat: Není to tak lehké. Opravdu - sám jsem pár onlajnovek zažil (jednu jako správce, ostatní jako pomocník správce, poradce). Navíc já osobně bych nespolupracoval s člověkem, který nedokáže dát dohromady ani pořádnou větu s veškerou potřebnou interpunkcí a bez zbytečně naléhavého/amatérského dojmu plného překlepů, který pomalu ani neví, co je která technologie zač (mql... to má jako být MySQL?).

PS. Dneska mám náladu úplně na dně, takže mě nezkoušej naštvat. Ještě jeden crosspost a anonymita internetu tě nezachrání.</HTML>
Nemám problém se do projektu zapojit, můžu slíbit cca 10 h týdně, teda pokud ty nemáš problém s 500 Kč/h (PHP, html, perl, MySQL na vysoké úrovni). Jinak si budeš muset holt najít někoho levnějšího.
Ale mě nehledej, já jsem zadarmo drahej! :-D
Rád se zapojím, klidně i zadarmo. Rád podpořím nové projekty, sám jsem něco takového chtěl kdysi udělat i když na wz se bojím něco rozjíždět.
Když budeš chctít s něčím pomoc, klidně si řekni.
S pozdravem
Quagmire
tak dore možeš sa zapojiť do projektu ale dufam že vieš pracovať s databazov a s php html daj mi mail a tam ti napišem viac informacii možeš byť spoluadministrator .
Samozřejmě, ovládám html, css, php a pracuji s databází MySQL.
Můj email je jan.quagmire@seznam.cz
<HTML>Quagmire: hodně štěstí a hodně trpělivosti. Budeš to potřebovat. :-)</HTML>
Nípal: Já vím =),
zvláště pokud se z tomáše vyklube programátor ve Wordu nebo FrontPage =)
<HTML>Njn. I když... před pár dny jsem "naprogramoval" "hru" v PowerPointu ;-)</HTML>
=)
zajímavý je projekt FGBE (www.gamebooky.syslik.net), kde můžou skriptovat hru i úplní začátečníci jako Delphi program.
Nípal: Vzpomínám si, že jsem si kdysi v Excelu 2.0 naprogramoval pingpong. Jako míček posloužila zmenšená tabulka. Ale to už je hodně dávno.
hra je robena na inom free hostingu pozrite na naš projekt hra ešte nieje spravena ale čoskoro by mala byť spustena - www.stredovek.comehere.cz
<HTML>Pěkná grafika. Jen nedoporučuju civět na tu obrazovku dlouho, po zavření stránky je pak všechno modrozelené.</HTML>
hra je na - www.stredovek.tode.cz spustena bude už čoskoro

hladame grafikov kto by mal zaujem nech napiše na tolasan@zoznam.sk