redakční systém

Zdravíčko, vím že je to asi už hodně omýlané téma, ale wz.cz má redakční systém pouze na blgz.cz? :-O...koukal jsem na to a není to špatný, ostatně jako všude jinde. Jde nějako do tohoto systému přenést celou moji stránku, aniž bych přišel o stávající adresu? :-O
Díky
<HTML>Ano, redakční systém si můžeš pro stávající adresu aktivovat/deaktivovat na blog.webzdarma.cz.</HTML>
Budu věřit, že "omýlané" je jen omyl... :-)
Lama: Pravopisné chyby v dotazu řeším nejčastěji tak, že celý dotaz ignoruji. Život je pak takový hezčí...
Kit::: Já mám "hezčí" život, obohacený o alergickou vyrážku na "pravopisné" chyby. Ale věřím, že "míliti" se je lidské. :-)
Lama: Jasně, chápu. Alergie na pravopisné chyby je nepříjemná záležitost. Mám ale zmínku, aby se při tom milém omílání omylů nesmyla mystická myšlenka mírně umíněných nepřemýšlejících lidumilů.

To je věta jak z diktátu, co? Asi jsem byl moc dlouho na sluníčku :-)
jj čeština je sviňa. Co jsou potom Čechové?
PS: asi mám i červenku!
27.1.2001 - Prosím vie mi niekto napísať, čo sa deje, lebo blgz.cz nefunguje, prípadne aký dlhý bude výpadok?
Takže hlásím, že výpadek už asi skončil a tudíž nebyl delší, než čtyři dny! :-)
Ahojky, možná, že už se tu o tom psalo. Zkouším nový redakční systém od webzdarma, je dobrý, akorát když stránku odevřu na jiném počítači, který má širokoúhlý monitor, zobrazí se mi v navigačním menu (boxu) na stejném řádku slovo (odkaz), které má být na druhém řádku a překrývají se(http://hospodanastatku.wz.cz), na ostatních počítačích je to vpořádku. Zkoušel jsem na monitoru jiné rozlišení, ale bylo to stejné. Ještě se chci zeptat, jestli je možné nahrát si na svůj účet na webzdarma jiný volně šiřitelný redakční systém.
Díkas moc za odpověď.

Pavel
Je to možné, ale v administraci je nutné stávající RS vypnout. Pokud chceš zachovat data, je nutné je předem zálohovat. Vyber si takový redakční systém, který není moc náročný na prostředky (zpravidla je i malý). Jinak budeš mít problémy s dostupností a výkonem.

Také si můžeš zkusit napsat vlastní redakční systém. Mně se podařilo něco podobného našlapat do 3 KB (+30 KB cizí knihovna, které se asi brzy zbavím).