adresa neodkazuje na obsah stránek

Zdravím.

Mám na blgz několik stránek. Poslední, kterou jsem založila má stejný problém jako ty předešlé (http://myfreefarm.blgz.cz).
Při seo testu mi to ukazuje následující: Zadaná adresa neodkazuje na obsah stránek. Zadejte správnou URL adresu.
Adresa ale je určitě správně...
Máte někdo zkušenosti s řešením tohoto problému? Co udělat pro nápravu?
Myslím si, že problém bude s (validitou aj.) blgz...
Poraďte, pomozte.
Děkuji

Wendy
Ještě doplnění:
při další podrobnější seo analýze mi to napsalo:

validace nemohla být uskutečněna; ve stránce se pravděpodobně vyskytuje znak, který nespadná do množiny znaků z její znakové sady

404 Not Found

Nemám tušení, co to znamená, ale vím, že dříve se tento problém na blgz neobjevoval, to až poslední dobou - jestli blgz nějak vylepšovali?

Jinak jsem byla s blgz spokojená, ale tohle mě odrazuje od dalšího tvoření stránek.
"Při seo testu mi to ukazuje následující.."
Při jakém seo testu? Pod tím se může schovávat skoro cokoli a online služeb s podobnými názvy existuje taky víc.

"Zadaná adresa neodkazuje na obsah stránek.."
Může to být tím, že zadáváš adresu špatně -- kvůli ruzným přesměrováním může robot poznat, že byl přesměrován (může kvůli tomu házet "hlášení") -- například na adresu s lomítkem na konci, tedy http://myfreefarm.blgz.cz/ ;)

"validace nemohla být uskutečněna.."
Nevím, co tam dělá ta další 404, ale takové hlášce bych nevěřil ani slovo a tak to spíš vypadá na chybu parseru toho seo testu.

___
"tohle mě odrazuje od dalšího tvoření stránek.."
Házení obsahu do blgz.cz není tvorba stránek, maximálně tvorba obsahu stránky. Pod tvorbou stránek se většinou rozumí webdesign, kódování a scripting (a za tím si stojím :).
<HTML><em>tohle mě odrazuje od dalšího tvoření stránek</em><br>
Doufám, že nejde o seo-servis.cz (o tom si hodně můžeš přečíst na d.jpw.cz, třeba <a href="http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=1&topic=120244#2">http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=1&topic=120244#2</a>). Pokud chceš zapracovat na SEO, tak zkus pročíst např. <a href="seo.jasminka.cz/seo-kniha.pdf">seo.jasminka.cz/seo-kniha.pdf</a>. Sice je to už starší publikace, ale pro začátek...

Já bych na nějakou online službu nedala. Důležitý je hlavně kvalitní, originální obsah a relevantní zpětné odkazy.</HTML>
Thalia díky moc za info a odkaz, moc jsi mi tím pomohla.
Podobných pochybných seomatů se hodně, letos se objevil nový, který má problémy analyzovat stránky, se kterými nemají prohlížeče ani validátor problém, je to "revoluční" SEO analyzátor, více o něm http://djpw.cz/124353. Pro zajímavost, autoři neopravvili žádnou z chyb, které byla v diskusi zmíněny, což o mnohém svědčí.

A Plaváček (Miroslav Lešetický) napsal o seomatech užitečný článek:
http://zdrojak.root.cz/clanky/pojednani-o-zbytecnosti-seomatu/