Toplist vs. Netagent

Čus lidi prosím, nevíte které počítadlo je přesnější když mám zaregistrované stránky u toplistu i u netagent návštěvnost za den je téměř stejná třeba teď tam mám u toplistu 29 a u netagenta 28 ale lidi online se liší docela dost toplist 10 netagent 2.

A ještě bych se chtěl zeptat jak má být správně zapsaná url adresa když se registruji?

www.neco.cz
neco.cz
http://neco.cz
http://www.neco.cz
neco.cz/
atd...

Předem díky... ;)
Velmi přesné počitadlo má Google Analytics.

Součástí URL je označení schématu. Správně jsou zápisy http://neco.cz a http://www.neco.cz . Vyber si jeden z nich a ten důsledně používej.
Z pohledu SEO a vyhledávačů je potřeba se držet pouze jednoho tvaru.
To zda použít http://www.neco.cz nebo http://neco.cz se vedou dlouhé diskuze a zatím nikdo nevede. Takže je pouze na tobě, co použiješ.

Ale pozor. Zápis http://www.nekde.neco.cz je už špatně. Pokud je již uvedena subdoména, tak se www již nepřidává. Tohoto nešvaru se dopouštějí ti, kteří neumí pracovat s internetem a neznají pojmy. Je to vidět i zde na WZ, kde adresa je složena právě ze subdomény.

A pokud jde o počítadla, tak každé má vlastní algoritmus, který se může navzájem lišit. Nevýhodou těchto počítadel je, že se volají externě. Tudíž se také nemusí zavolat a připočíst. Online zobrazení opět závisí na algoritmu. Online na webu totiž neznamená, že je tam skutečně tolik lidi. Online je zde prezentován počet lidi za jednotku času. A zde závisí právě na té jednotce času. Toplist může mít třeba 15 minutový interval a NetAgent třeba 5 minutový interval. Což vlastně znamená, že za posledních 5 minut je registrováno 2 přístupy a ve zbývajících 10 minutách zbylých 8 přístupů.
Nepřesnějším počítadlem je serverový log, který zaznamenává všechny požadavky. Ovšem v tomhle je pak potřeba mít vlastní/interní aplikaci, která se může dostat k logu.
Tomík: Zápis http://www.nekde.neco.cz není špatně, jen je zbytečně dlouhý a je nepraktický. Klidně můžu mít http://www.pc10.sklad.brno.nekde.neco.cz a bude to v pořádku. Dokonce i na WZ s tím počítají, takže tyto adresy je možné používat. Ovšem doporučuje se využívat těchto možností s rozmyslem a v aplikacích, kde to má smysl.