Pomoc !! Warning: ...

Prosím, nevíte někdo co jsou to za varování ???

Warning: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /home/www/c/cd/obchod/spojeni.php on line 2

Warning: MySQL Connection Failed: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /home/www/c/cd/obchod/spojeni.php on line 2

Warning: MySQL: A link to the server could not be established in /home/www/c/cd/obchod/spojeni.php on line 2
Tak jsem si to přeložil sám :-) Pomocí Traslatoru. Musel jsem si ho kvůli tomu sehnat, takže díky že jste mi nato neodpovědeli -> teď mám aspoň TRASLATOR

Výstraha: Nemůže připojit k místní MySQL obsluze skrz objímku '/tmp/mysql.sock' (2) v /home/www/c/cd/obchod/spojeni.php na lince 2

Výstraha: MySQL spojení porušený: Nemůže připojit k místní MySQL obsluze skrz objímku '/tmp/mysql.sock' (2) v /home/www/c/cd/obchod/spojeni.php na lince 2

Výstraha: MySQL: Článek na obsluhu nemohl být ustanovený v /home/www/c/cd/obchod/spojeni.php na lince 2
super preklad ;-)
(socket == objímka atp.)

no rekl bych, ze na tom pocitaci, na kterem to poustis (evidentne to neni problem s webzdarma, coz ti nezazlivam, ale je asi vhodne na to explicitne upozornit) nebezi mysql server nebo bezi, ale posloucha na jinem soketu (objimce ;-)

takze muzes zkusit pripojeni pres tcp objimku nebo zadat jinou cestu