<b>Rozšíření diskové kapacity &amp; krátký výpadek ve středu odpoledne</b>

Ne vážně neví někdo co se děje a co se bude konat?Přeci jen by mě to fakt zajímalo
chjo no uvidime ja koncim :)
2 URL:

A klidně i potřetí...
ach jo :) jo diky za to tu javu na ty animace :)
Jo tak dneska ve čtyři dojde k malýmu výpadku jo?
Tak to ja měl dneska čtyři hodiny alespoň čtyřikrát.
Začáteční euforie z tohoto webhostingu postupně upadá.
Nerad se opakuji, ale:
Cituji: ...Nedá se přesně určit jak dlouho to bude trvat...
x : mě by fakticky zajímalo, jestli seš za ty příspěvky placenej, nebo nemáš co dělat
... nic proti tobě, ale neviděl sem jedinou diskuzi bez tvojí účasti :) ...
Proč bych za to měl bejt placenej? Pár bych se jich našlo.
jo, nevíš náhodou co je za problém s SWFkama? mě zkolabovala celá flashová stránka (respektive nevím nakolik zkolabovala, ale poslední dobou nikomu nefungovala tak jak měla)
Flash neovládám tak, jak bych měl, takže zde jaksi nepomůžu.
Ehm, ještě jsem nezálohoval, snad to nedopadne jako minule..
(tím nemyslím nic zléhp, gl) :-)
Nepoučil si se.
To je sranda. Hele zálohu si můžeš udělat klidně hned teď. Ono totiž eFTéPéčko :) normálně funguje a všechny soubory tam jsou (alespoň mě to jede v pohodě). Jediný detail je v tom, že se ty stránky nenačítají do prohlížeče. Resp. prohlížeč hlásí, že stránku nemůže najít :o)) - ale to je jen detail...

Míro už to prosím oprav! Já si chcu přečíst vzkazy v našem vzkazovníku :o)
Já tam taky soubory v FTP, ale i v browseru.
cauky admine,
nemohl by si sem napsat aspon, kdy planejete návrat? treba za pet minut nebo za tri dny??? ;-)

díky bluee
Tak to je zajímavý, protože tvá stránka se mi taky nenačítá - stejně jako všechny jiný, co jsem zkoušel odkliknout a které jsou na webzdarma.

Vyjma www.webzdarma.cz - ta jediná jede :o)
Jinak bych se rad vyjadril k debilum co me napadali,"ze mi nekdo poskytuje neco zadarmo a ja jsem nevdecnej" na to bych odpovedel...SPIS NEPOSKYTUJE...spocitejte si cas po jakej to chodi a cas po kterej to nechodi,pak zapocitejte debilne resenou reklamu a nakonec mi sami uprimne reknete k cemu tahle "sluzba" je......
Tahle služba je i přes poslední dva výpadky (tenhle a ten minulej) nejlepší freewebhosting. Pokud najdeš lepší, daj vědět, ale myslím, že těžko.

JESTLI SI MYSLÍŠ, ŽE KVALITNÍ SLUŽBA ZNAMENÁ ZCELA BEZCHYBNÁ SLUŽBA, TAK SEŠ BLBEJ JAK TROKY.

Zkusil's někdy spravovat server? Mě stačilo rozchodit Apache u mě doma a prohrabat se těmi šílenými konfiguračními soubory...

P.S.: Opravuji se - ještě funguje taky mysql.webzdarma.cz
No ja nevim jak vy ale mě se zdá tahle služba docela dobrá.
Sice to vypadává celkem často ale baz Webzdarma bych asï nevěděl kam
to umístit. Je dost další takovíchhle serverů ale tenhle mě sedí nejvíc.
No ale ve středu odpoledne??? Je už 23:15 !!!! To si někdo trocha plete pojem odpoledne!
no jsnačka mě to taky nejde ;-) bodet jo kdyz to nejde ostatním dvacetitisicum lidi ;-)
P.S.:
Krtečkovi (Talpovi):
Ta reklama tě štve? Ten banner je tak malej, že ve srovnání s jinými servery to je jakoby tam ani nebyl. Jinde se ti otevřou 3 další okna reklam. Navíc si může (pravda v omezené míře) měnit i barvu proužku.
No, je to ale docela pruda ne? Uznavam, ze 50MB hned tak nejaky poskytovatel web prostoru nanabizi, ale na druhou stranu je to uz druhy vypadek v celkem kratke dobe.
Z duvodu vypadku jsem byl nucen si stejne sely web nahrat nekam jinam, protoze potrebuju, aby se na nej lidi dostali - velikost je hezka ale dosazitelnost se take pocita ne?
Uznavam, ze zadarmo, jak tu mnoho lidi zduraznuje, nemusi byt nic moc perfektni, ale kdyz uz neco delam, tak to delam poradne.
A aby pri kazde operaci, kterou se serverem delam mi server na DEN spadnul a byl mimo dosah, na to bych teda moc hrdej nebyl.
Gorwor
PS : Radsi nic nerozsirujte a nehrabte se do toho, dokud to funguje.
No koukam to je zase pohodicka, bylo by fajn alespon umistit nejaky informace, kdyz se clovek neproklikia na forom tak se dozvi kulovy akorat to ze mu stranka nefunguje, ale jinak gratuluji jen tak dal, asi to zkusim zase za tyden mozna uz to bude o neco lepsi. Jestli nahodou nekdo vite o nejakym jinym hostingu, tak prosim napiste, myslim ze je cas na zmenu. Diky
2Ales Pavel alias Talba aka Kdovíještěco:

Tak jsem si to spočítal, a funkčnost totálně převálcovala nefunkčnost.