Problemy s databazi MySQL, poradte mi prosim nekdo

Jsem uplny zacatecnik a nevyznam se az tak moc v databazich. Offline jsem podle navodu si vytvorila knihu navstev pomoci PHP a MySQL. Offline mi kniha funguje bezproblemu, ale kdyz jsem ji nahrala na tenhle hosting, tak mi kniha nefunguje. Znova jsem vytvorila pomoci PHPmyAdmin novou databazi a hlasi mi to 2 chyby " Chyba při načítání vzkazů z databáze...
" a "Chyba při vybírání databáze... ". Nevim, jak to zprovoznit. Prosim poradte mi nekdo.

Kdyz uz jsem pisi, tak jeste jeden problem. Jak muzu na tenhle hosting uploadnout vytvorene tabulky v databati MySQL? Offline si je vytvorim podle navodu, ale kdyz nahravam stranku na net, tak ty databaze se nenahraji a ja je musim vytvaret znova a jeste k tomu nefunguji, tak jak maji :(.
Pokud chceš poradit, tak musíš problém popsat konkrétněji - tedy chybové hlášky, dát sem strukturu tabulky, část skriptu s onou pravděpodobnou chybou atd.

Jestli doma děláš v phpMyAdminu, tak je to jednoduché. Jestli ne, tak si ho raději pořiď, je zdarma (www.phpmyadmin.net) a bude se ti hodit.

V něm najdeš "dump database" nebo česky "exportovat databázi". Musíš zaškrtnout ještě pár věcí (hlavně "exportovat strukturu i data") a aplikace ti vyhodí zdrojový kód tvé databáze i se všemi daty.

Potom se přihlásíš tady na webuzdarma do zdejšího phpmyadminu a zdrojový kód překopíruješ do vstupního pole "sql dotaz".