Dobry den, dneska mi nejak zahadne zlobi pristup do MySQL - chvilku jde, chvilku ne:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
Doslo snad k nejake zmene, ktere jsem si nevsiml?
Diky moc...
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
nebude proto, že blbne přístup k databázi. Máš špatný výsledek (funkce MySQL_Query), který chceš zpracovat dále (funckí MySQL_Fetch_Array). Nejpravděpodobněji máš chybu v sql dotazu.
Bohužel - v kódu NIC neměním a jednou to jde a jednou ne...
Chyba mezi klávesnicí a židlí je vyloučena
Tak asi vypadky mysqld mozna.. nebo prekrocenej limit sql dotazu
> Chyba mezi klávesnicí a židlí je vyloučena
to je velmi odvazne tvrzeni :-)
neni problem v poctu spojeni za hodinu? co vypisuje mysql_error() ?
dam to do FAQ
Já mám jiný problém. Dělám si svoji malou online hru a občas se prostě stane že prostě databáze vypadne. Třeba jen na 5 minut. Doma na počítači se mi to nikdy nestalo. Vždy to ale naskočí tak nevím. Ale ve scriptu chyba nebude, alespoŇ si to myslím. To by to nešlo jenom mě, ale ne všem.
aj ja mam nejaky problem s mysql (phpbb)
"Could not obtain lastvisit data from user table"
Kecám mám ten samej :(
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /3w/mysteria.cz/t/theageofgods/db1.php on line 8
Ale jak to že to jde třeba den v pohodě a pak to vypadne na 5 minut pak zase naskočí. Dneska mi to vypadlo už po třetí.
Je to limitem: max 6000 sql dotazu/hod, myslim..
To se mi příliš nezdá - mám udělanou jako databázi Galerii a ať mi nikdo netvrdí, že to stihnu vyčerpat za 5 minut a pak mi to zase za 5 minut naběhne... Mrknu ještě na výpis chybové hlášky, ale fakt mi to přijde nějak divné - dříve se toto nestávalo.
No phpBB tenhle limit dokaze prekrocit docela snadno
Hmmm, tak ač je to s podivem, tak mi to opravdu padá na množství přístupů.
Ach jo... Bylo to tak nutné omezovat? Donedávna jsem s tím problémy opravdu neměl - asi budu muset použitou phpGraphy přepsat, aby do MySQL nesahala tak často...
No nic, čas na to teď nemám, holt si rodiče na fotky z tábora musí počkat vždy tak hodinku...
Dyt sem to rikal, spravuju jedno phpBB a taky mam s timhle potize;-((