Neúplné stažení souborů

Od toho výpadku mám u svých stránek problém se stahováním soubrů. Návštěvníci mi píší, že se jim stahne např. místo 1,57 MB jen 600 kb. Zkoušel jsem to a opravdu to zlobí. Dokonce i u souborů, které dřív stáhnout šly. Nevíte někdo, o co jde? Docela mě to štve, protože na co ty stránky mám, když si z toho lidi nemůžou stáhnout to, co jim nabízím.

Díky
Máš naprostou pravdu jsem úplně zoufalí a nevím kam mám umístit své stránky.
Chlape, to už řeším taky tak 14 dní. Udělal jsem to (možná zatím, možná na pořád) tak, že soubory stahuju odjinud (no mám tam na výběr z několika možností, wz je vždy poslední) - někde z dalšího free web hostingu, kterej šlape.

Ono to má ještě jednu obrovskou výhodu - pokud ti hodně lidí stahuje z webu moc dat, odříznou tě na 2 hodiny "za překročení kvóty". Takhle se tomu vyhneš, protože lidi sosaj z webzdarma jen stránky a megabajty dat odjinud :-)
nedavno jsem tady resil taky to samy a pripadlo mne ze problem lze eliminovat kdyz se pouziva nejakej dowload manager (download accelerator Win nebo wget - Unix). Zatim to s tim funguje. Ale taky mne to sere protoze mam na strankach, jestli si chcete stahnout tenhle soubor tak si nejdriv nainstalujte download manager. Ne kazdej si muze na svuj pocitac instalovat a polovina lidi se na to, vysere protoze se mu nechce to instalovat. Asi to vyresim jak Mr. Pear pokud se to tak do 14 dnu nezlepsi. Ale pravda je ze ti je pak 50MB na wz totalne na hovno.
Taky jsem si všiml. Když jsem použil FlashGet, tak se to stáhlo.
Bohužel to dělá u všech stahovaných formátů a je to dost nepříjemný. Nejhorší je, že mi to dělá i u fotek a u některých mi dokonce načte jen ten hnusnej křížek, jako, že obrázek neexistuje a když dám zobrazit obrázek tak se to načte. To by opravdu chtělo spravit.

Já mám u těchto stránek jedinej soubor ke stažení a ani ten jsem bez GetRightu nestáhl. Klidně přistoupim na zúžení prostoru tak na 30MB ale ať to funguje.

SH :-)
Je to v prdeli, presne jak rikas mne to nestahne ani obrazek co ma blbejch 250kb, opravdu by s tim tym wz mel neco delat?????????????
Ja bych nic kvótu nezúžoval :-)

Hezký na tom je, že se to týká všeho - můj index.php má třeba cca 20kb a někdy se stane, že se natáhne jen část a explorer na mě vyplivne půlku stránky. Pfuj!