Chcel som mat na WZ forum PhpBB, aj mi chvilu islo ale potom zacalo pisat toto:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /3w/borec.cz/h/ho-metropol/forum/includes/sessions.php:390) in /3w/borec.cz/h/ho-metropol/forum/includes/sessions.php on line 182
Viem ze to znamena nieco s tou reklamou ale neviem ako ho zpojazdnit. PROSIIIM pomozte mi! Velmi pekne dakujem!
<HTML>nastav si vkladani reklamy jen do jednoho souboru, melo by se to samo z tech souboru vymazat, ale ne okamzite takze na to nespolehej a nahrej to tam (pak) znova</HTML>
Zdravim ... noo ako vidim , nie som sam .. co ma problemy s phpBB .. tiez sa pokusam dostat na svoju stranku forum .. ale jaksi mi tareklama blbne ... ani neviem preco ... vypisuje to toto ..
Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in /3w/wz.cz/p/papradno/includes/functions.php on line 719
inac .. ak by ste mohli pomoct , bol by som moooc rad ... reklamu som dal nech sa nastavy hore .. na uvodnu stranku ... ale nic sa nezmenilo ... tak ak mate niekto skusenosti s instalaciou PHPbb ... prsim poradte a pomozte ... dakujem ...
Hmmm, jak se muzes presvedcit na trodas.wz.cz, my PhpBB forum bezproblemove funguje, nicmene nekdo by na WZ mel konecne updatnout myPHP admina, verze 2.5.3 je spolehliva - soucasna prehistoricka verze (bez ohledu na to, ze to pise 2.5.6 nahore na loginu) je docela problematicka a nedari se mi nejak moc backup/export databaze do gzip ci zip souboru, docela porod... :(
Adminove, prosim, je to zdarma, updatujte na 2.5.3 verzi myPHP admina, jede spolehlive (testovano i v multiuer systemu na mem domacim serveru) a hlavne jede zalohovani databaze, a ne aby mi to konvertovalo vykricniky do #33 ci jakeho to chaosu a pak psalo errory, kdykoliv nastavim jediny rozumnou Win1250 znakovou sadu pri exportu, a tak dale...
Dik za zvazeni.
Si to zkus zazalohovat, proste to nejede - je fakt, ze mam asi hodne tabulek, etc, ale nejede to...
A ja to potrebuji dostat zagzipovany a bez toho, aby mi to do exportu vkladalo zmatiny... :-/
To nebude imho phpmyadminem, mysql jede na linuxu a uklada v iso-8859-2..
OK, nastavil jsem iso-8859-2 a stahl se mi 49kby soubor (ma mit k 500k), a je v nem jeste error, neda se ani to malicko otevrit...
Dalsi ideje?
Ok, dam to tedka bez komprese...
To se stahlo, jako obvykle, pomaleji ale dobre a tedka upload na muj server, import databaze... SQL... fajl je bez komprese... chrou chrou chrou... 1200Mhz bude na server asi malo, sakra... chrou...
Chyba
Pravděpodobně máte v SQL dotazu chybu. Níže uvedený výstup MySQL serveru (pokud je nějaký) Vám také může pomoci při zkoumání problému
ERROR: Neznámé interpunkční znaménko @ 19
STR: ><
SQL: <font color=ff0000><br />
<b>Notice</b>: iconv(): Detected illegal character in input string in <b>/3w/wz.cz/m/mysql/libraries/charset_conversion.lib.php</b> on line <b>247</b><br />
</font>INSERT INTO _ib_categories VALUES (3, 2, '1', 'KTV fórum a v?e kolem nINSERT INTO _ib_categories VALUES (4, 6, '1', 'Testovací fórum', '', '', '');
INSERT INTO _ib_categories VALUES (7, 4, '1', 'XXX passwords', '', '', '');
INSERT INTO _ib_categories VALUES (8, 5, '1', 'secret', '', '', '');
# --------------------------------------------------------
#
# Struktura tabulky `_ib_contacts`
#
CREATE TABLE _ib_contacts (
id bigint(20) NOT NULL auto_increment,
contact_id varchar(32) NOT NULL default '',
member_id varchar(32) NOT NULL default '',
contact_name varchar(32) NOT NULL default '',
allow_msg tinyint(1) default NULL,
contact_desc varchar(50) default NULL,
PRIMARY KEY (id)
) TYPE=MyISAM;
#
# Vypisuji data pro tabulku `_ib_contacts`
#
# --------------------------------------------------------
Nevim.. me to na locale funguje dobre a rychle, s kompresi i bez, na WZ s tim jsou problemy kvuli limitum..
Mno me vadi, ze mi to do mySQL dumpu sere nejaky illegal character html shity, to se pak neda na nic pouzit - navic jaky illegal charakter? Forum to vytvorilo, tak asi illegal nebude, eh?
trodas: chyba bude jinde, ne v myadminovi..
porad kde ;) Byl bych rad, kdyby byla nekde jinde, ale netusim kde...
trodas: ja nejsem v tomhle guru, ale imho nekde v konfiguraci tveho php, co mas vubec za verze?
Prd... Problem je v prevodu kodovani - ja to tusil!
Kdyz jsem dal kodovani fajlu "x-user-defined" v marne snaze zabranit konverzi, tak mi to vyhodilo misto 2MB+ fajlu tohle:
<font color=ff0000><br />
<b>Notice</b>: iconv(): Wrong charset, cannot convert from `utf-8' to `x-user-defined' in <b>/3w/wz.cz/m/mysql/libraries/charset_conversion.lib.php</b> on line <b>247</b><br />
</font><font color=ff0000><br />
<b>Notice</b>: iconv(): Wrong charset, cannot convert from `utf-8' to `x-user-defined' in <b>/3w/wz.cz/m/mysql/libraries/charset_conversion.lib.php</b> on line <b>247</b><br />
</font>
...ma to cca. 1k :)))
Ok, tak jsem zkusil utf-8 format, pac je to evidentne ten interni a funkcni, a vida, 2,6MB fajl a i se mi na domaci server dobre nacet, jen jediny problem, treba forum:
GAME.MEDIALINE.CZ - aneb nᚠhernà server, hranà kabelovkáøù po netu.
...ma takhle zprasenou cestinu... eh. Co s tim, krucinal s kodovanim?
A hle, s timhle (utf-8) formatem gzip najednou jede!
...nicmene kodovani je zase v piiiiiip...
...takze, jake kodovani vam funguje, sokolici?
Prosím chtěl bych se zeptat co znamená tato hláška nebo spíše kde se(m) udělal(a) chyba.... A nevíte jak jí odstranit ?
Parse error: parse error, expecting `')'' in XxX on line 10
Dík za odpověď