Smazal jsem svou dosavadní mysql databazi a chtel jsem vytvořit jinou ale nemam už možnost zadavat mysql příkazy pro vytváření tabulek. Co mam dělat. nevím si rady a to programování dělam docela často ale to webové rozhraní mi nedá příležitost nakopirovat co chci
>> Smazal jsem svou dosavadní mysql databazi
Nesmazal! Smazal sis pouze její obsah a databáze by tam stále měla být.
>> a chtel jsem vytvořit jinou ale nemam už možnost zadavat mysql příkazy pro vytváření tabulek
Jinou DB už nevytvoříš! Máš databázi "pakarna" a jinou mít tady při jednom účtu nebudeš.
Nechápu, proč nemáš možnost zadávat mysql příkazy pro vytváření tabulek. Najeď si do phpMyAdmina a přes SQL okno to snad půjde, ne?
Když tak rozepiš více svůj problém.
Petr
btw: v mozile je v políčkách na přihlašování bílé písmo na bílém pozadí. To je záměr?
>> Smazal jsem svou dosavadní mysql databazi
>Nesmazal! Smazal sis pouze její obsah a databáze by tam stále měla být.
omyl, mě se to taky povedlo, smazal jsem ji místo tabulky ... nedaval jsem pozor..., pak tam nešlo nic, ani přes sql dotazy, prostě nic, jediné co mi pomohlo, bylo deaktivovani a znovu aktivovani databaze v admin-rozhrani
Jiří Hajšl:
No tak to mě nenapadlo. Asi máš pravdu. Vím, že jednou jsem si v nastavení udělal na chvíli DB neaktivní a hned zase aktivní a veškerý tabulky i s datama se smazaly. Docela průser.
Petr
njn ale príjkazy musia ísť pokiaľ je DB aktívna.
Petr: Neaktivni = DROP DATABASE, Aktivni = CREATE DATABASE, to je vono. Smazat si svou db totiz opravdu lze, na nutno davat pozor.