phpBB : Critical Error Could not connect to the database

Prosím vás pomožte my někdo
Nainstaloval jsem si phpBB forum v pohodě, ale teď když dam přihlašování, hodí mě to na nějakou stránku wikipedia.
Co s tím?
Prosim vas, nevie niekto kde je chyba < Nainstaloval som si PhpBB 2 forum a vyplnil som nasledovne udaje:

Database Server Hostname / DSN: mysql.webzdarma.cz
Your Database Name: blue.czechian.net
Database Username: blue.czechian.net

ale potom ma hodi na dalsi stranku, kde cervenym vypise nasledovne riadky :

Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'blue@81.31.7.162' (Using password: YES) in /3w/czechian.net/b/blue/forum/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/czechian.net/b/blue/forum/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/czechian.net/b/blue/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

nevie niekto co som zle vyplnil ? sStranka je na http://blue.czechian.net/home.php (index teraz nemam) a forum v adresari forum, vsetky ostatne udaje su vyplnene spravne. V database name aj username som skusal napisat len blue ale ani to neslo. Prosim o odpoved aj na mail, vopred dakujem

Martin
Zkus:

Your Database Name: blue
Database Username: blue
Z podpory wz:

Jak nastavit své připojení k SQL serveru?
Při přístupu k SQL databázi z PHP je nutné nastavit tyto položky:
Server: mysql.webzdarma.cz
Uživ. jméno: (naleznete v administrační sekci)
Databáze: (stejné jako uživ. jméno)
Heslo: (vámi zvolené, v administrační sekci jej můžete změnit)
To Petr Bláha:
- dakujem za radu, ale aj takto som to skusal a hadze stale tu istu chybu :( Skusal som aj tak, ze prve bolo blue a druhe blue.czechian.net aj naopak ale ani jedno z toho neslo, stale ten blby problem´

To Thalia:
- Videl som to uz a vyplnil som presne podla toho, ale aj tak mi hadze tie problemy, neviem ci nebude chyba na strane webzdarma.

Ako database type uvadzam MySQL 4.x lebo ostatne ma vobec nepustia dalej, nebude chyba v databaze ?

Martin
Uz som prisielna chybu, dakujem vam za pomoc. Nemal som aktivovany SQL server :) Ospravedlnujem sa za plany poplach,

Martin