Ahojte, existuje někde nějaký prográmek, který by dokázal zkontrolovat PHP kód a zjistit, jestli mi někde neunikaj přístupy k databázi, popř. kde se vyskytuje nějaký smyčka, kde by jich mohlo být hodně? Myslím, že max. připojení za hodinu k SQL je 1400 a počet dotazů za hodinu je 4000. Mě se zdá, že je to dost, ale přesto tento limit moje stránky překračují => pak se nemůžu připojit k databázi......
A když se jednou k databázi připojím, musím se připojit potom, když kliknu na další stránku, znova? Dík.
Vím, že ti moc nepomůžu, ale zkus si to (ten program, resp. v tomto případě skript) udělat sám. Třeba tak, že ke každému připojení a k dotazu přidáš ještě jeden insert jako log, s tím by ale mohl být problém kvůli omezení. Tak si to můžeš ukládat do souboru.
> A když se jednou k databázi připojím, musím se připojit potom, když kliknu na další stránku, znova?
Ano pokud používáš mysql_connect(), druhá možnost je použít mysql_pconnect(). Nevím přesně za jakých podmínek trvá, ale v každém případě by to mělo přežít procházení stránek ne jednom webu. Pro jistotu stačí dát podmínku, zda připojení stále trvá.
persistentní připojení není podle mě na wz povolené.
Neunikají přistupy k db? Co to je?
Asi je třeba skript napsat pořádně, a s tím logováním, to taky není úplně hloupé.