Pouzivam redakcny system phpRS a ked chcem pomcou vlozeneho php scriptu (db_phprs.php) vytvorit databazu, tak chvilu sa nacitava okno a potom mi ostane prazdna stranka v prehliadaci. Samozrejme ziadna databaza sa nevytvori. Vie mi niekto poradit?
Na WebZdarma nemuzes vytvaret databaze dle libosti. WZ ti poskytuje jednu databazi, kterou si muzes vytvorit v administraci (http://webzdarma.cz/admin). Pokud se nejedna o WebZdarma, podivej se, zda mas v prislusnych konfiguracnich souborech nastavena spravna prihlasovaci data na databazovy server.
Ja mam na WZ vytvorenu databazu, ale ked chcem do nej vytvorit pomocou scriptu db_phprs.php (ti ktori maju skusenosti s phpRS urcite vedia co myslim) databazu, tak mi jednoducho ostane prazdne okno. Pristupove hesla tam mam si myslim dobre zadane, pretoze mi nenapise ziadnu chybovu hlasku typu: "Nelze nadvazat spojeni s mysql serverem", jednoducho tam ostane prazdne okno. Na localhoste mi to vsetko vpohode islo, tak neviem v com je chyba. Popripade by som zmenil hosting. Vie mi niekto prosim poradit, kde poskytuju este freehosting a podporu mysql?
hh.. jak chces do databaze vytvorit databazi?