JDU JINAM!!!!!!

Hughhh>minule to trvalo...tejde, nebo i vic..uz si nevzpominam..
nebo taky jen 3 dny
Hm... Tak já budu čakat...
hej @!#$ off webzdarma, udelame klanovy stranky v Blesku a bude :-) heheh
a muzete mi rict proc tam je misto slova f u c k nejakej takovejhle hatla toj?
Kdyz nepotrebujete PHP, staci si zaregistrovat email u seznamu a mate web o 10MB, s FTP a zadnejma vypadkama ;-)
Jenze ten PHP vetsinou lidi co sou tady potrebujou.
Tak se treba muzete [censored] a stejne s tim prd nadelate ;-)))
Gorw
To SZM.SK/COM ti moc neodporucam, lebo nepodporuje PHP :) a to je dost velky problem, nemyslis? :(/)
Lidi stehujte se ja budu jen rad:-))). Alespon pro ten zbytek zbyde vice mista, stehujte se, mazte weby... odchazejte... WZ je na nic, vsichni jdete trebas na host.sk, urcite je lepsi... papapapap:-))).

Jinak co jsem tady tak četl kdybyjste nebyli líní/slepí zjistíte že existije stránka http://www.cekit.cz/ kde je například napsáno (no nepřímo, ale je to tam) že v čekit.cz pracujou 4 lidé, WZ.cz spadá pod čekit => asi na tom budou taky makat 4 lidé ne e? Tedy min 4 lidé, určitě budou další v záloze...

Dále, míra si od vás opravdu jel odpočinout někam pryč... Už vás má asi dost;-))). Ne, odjel ale s nootebookem a s přístupem k netu, takže nemusíte mít starosti...:-)))).

A navíc co vám to tak vadí? Je to zdarma? je a pokud vám to vadí obějdnjte si placenou variantu na annoweb.cz nebo pes.cz ci jinych... kdyz nechcete aby to padalo, tak platte...

A jeste k tomu, kdo opravdu se chce podivat na vase stranky, tak se tam podivat pozdej... Takze ono zas o tolik nejde, pokud jde o to ze by vam schazel vase stranka, tak doporucju vzit fotak, vyfotit vyvolat a vzdy kdyz spadne WZ, tak se na ni divat... Trebas vas to uklidni, ze alespon nejakou vzpominku mate, kdyz WZ docasne je mimo provoz..

Lukasik
Ty ses proste [censored] co?
Krom toho ti stejne prd zvysi i kdyz odejdou lidi, protoze jak sam rikas, jim na tobe prd zalezi, takze co by z toho meli?
Mhmm... Mira at klidne odpociva dosytosti, ten je alespon andmin a muze si delat co chce ;-)
Gorw
PS : No a co, ze je to zadarmo? Kdyz neco delam, tak to delam poradne...
Hmm a jakou má podle Tebe Mira motivaci k tomu, aby to dělal, vždyť tady jenom vidí, jak na něj nadavájí...
buďte trochu tolerantní..sakra...
můžeme bejt rádi že WZ vůbec provozujou...
komu se tady nelíbí tak ať s prominutim TÁHNE někam na placenej hosting...
je pravda že ty výpadky co poslední dobou byly mě taky naštvaly,ale když zhodnotim celej rok 2002 co tady hostuju,tak je to pro mě pořád nejlepší FREEHOSTING...

nazdar..

jinak celýmu týmu WZ přeju všechno nej do roku 2003...
>>No a co, ze je to zadarmo? Kdyz neco delam, tak to delam poradne...
a co? Budes delat taky takovjhle projekt zadarmo jo? hm... se ukaz....
Wz jede jen diky anowebu, WZ samo o sobe nikdy nemuze existovat!!!
A kdyz neco delam tak poradne a co z toho? Co z toho mira ma ze tu furt pro vas neco dela podekuje mu par lidi... a zbytek akorat nadava kdyz to spadne... sere se do ceho nema, hubu plnou kecu... a hovno umej &ghovnu rozumej...
čau ;-)
Čauuuuuuu mějte se hezky a už se nevracejte...:-D))).
Autor: Lukasik (harry-potter.euweb.cz)
Datum: 30. 12. 2002 10:46

A kdyz neco delam tak poradne a co z toho? Co z toho mira ma ze tu furt pro vas neco dela podekuje mu par lidi... /// co z toho míra má ? prachy co jinýho jinak by to asi nedělal....

-----------------------------------------------------------------------------------------------

a zbytek akorat nadava kdyz to spadne... sere se do ceho nema, hubu plnou kecu... a hovno umej &ghovnu rozumej... /// nemyslíš že se trochu povyšuješ nad ostatní? Jen ty si odborník přes všechno viď? Ale ve skutečnosti je to naopak... použiju tvé slova... sereš se do čeho nemáš, máš hubu plnou keců a howno umíš a hownu rozumíš (příklady uvádět radši nebudu protože by se to sem všechno nevešlo)
Kdyby si trochu brouzdal, tak by si viděl, že chudinka Lukasik je pilný raditel v sekci PHP...
Jo jeho příspěvky sem četl a nikdy nedá ohledně php jasnou odpověď...
jow(HW): Hehe, mira z toho urcite ma strasne prachu;-))))))))))))).
To vis ze jo a tolik ze na tebe posle bin ladina aby te sestrelil=))).

>>Jen ty si odborník přes všechno viď?
Nikde nevidim ze bych cokoliv podobneho vypustil z ust, ci napsal¨

>>sereš se do čeho nemáš, máš hubu plnou keců a howno umíš a hownu rozumíš

Ne, do tohodle se muze "srat" kdokoliv, hubu plnou kecu, radim a kecam jentak:-). Howno neumim, rekl bych ze toho umim a hownu take nerozumim... roozum tomu vice nez ty;-).
Už jsem to tu taky zabalil ... tohle nemá cenu. Čabas !
Neznate nejaky freehost s SKdomenou okrem szm?
ježíš marjá ty si s tou fotkou tak trapnej, ani nevíš jak....

bluee