Jak na velkou Mysql?

PLS mam u vas 8MB mysq databazy chtel jsem ji prendat na localhost abych si stim pohral ovsem nevim si rady kdyz ma 8MB databaze jak ji dostanu jinam prez phpmyadmin? predem dik za odpoved vysi mi natom momentalne moje prace :(
Export je jednoduchy. Klikneš na Export a nasměruješ do souboru.

Při importu může být problém s velikostí POSTu, ale na vlastním serveru si můžeš post_max_size nastavit. Jinak to nahrávej po jednotlivých tabulkách.
jasne export znam zase tak hloupej nejsem ale jak nastavit post_max_size bych rad vedel nikdy jsem to nepotreboval ale tedka seto hodi btw nakopal jsem to tam po tabulkach a dobre ale mam problem z diakritikou v SQL koukam je kodovani latinka2 ............... a tedka mi to na hostingu nejede z diakritikou? dost velkej problem viz. http://manazery.war4z.net/
Z UN sem si pohral ale stare clanky atd jsou nanic
musis si spravne kodovani nastavit v db na cilovem pc. problemy s kodovanim se tady resily dost tusim kdyz prisel upgrade mysql, tak popohledej. Da se to udelat i tak, ze prekodujes ten exportovanej soubor... post_max_size nastavis v souboru php.ini v sekci Data Handling (ja to mam na radku 388).
Moc ti dik za rady sem rad ,ze se najdou ochotny lidi pomoct :)
Lidí ochotných poradit bývá dost, ale často jsou úplně špatně pokládány dotazy. Začíná to nesmyslným nadpisem ("Help","Pomoc plííííz","Dotaz" a jiné perly). Chybí popis problému, chybová hlášení (oblíbené je "nefunguje to"), vyzkoušené postupy, které nevedly k cíli. Když je dotaz dobře položen, jako tvůj, je velká pravděpodobnost, že bude brzy a uspokojivě zodpovězen.
Jak můžeš mít na WZ 8 MB v databázi, když je limit jenom 5 MB?
Asi stejně jako je možné nahrát více než 50 MB dat, i když je limit jen 50 MB.