mysqli

Chcem sa opytat, ak a kedy bude mozne pripajat sa k SQL cez mysqli_connecnt? bude nainstalovana niekedy v dohladne kniznica mysqli? dakujem..
tento dotaz spis zasli primo na podpora@webzdarma.cz . kdyztak dej vedet, jak to dopadlo.
Mno a není mysqli náhodou až v PHP5?
ee.. je ju mozne pouzivat uz od verzie 4 :)
na podpora@webzdarma.cz mozem vypisovat kolko chcem aj tak mi nikto neodpise.. to je fakt podpora..
http://www.webzdarma.cz/pp.html?4#6

Už jsem jednou posílal dotaz, ale odpověď nepřišla. Co se děje?
---------------------------------------------------------------------------------

Vyřizování Vašich dotazů je velmi náročná činnost, proto se může stát, že odpověď na Váš dotaz obržíte se spožděním více dní. Buďte proto tak odhleduplní k nám i ostatním a zkuste před položením dotazu prohledat databázi nejčastějších dotazů.

Pokud Váš dotaz směřoval na problém, který je dostatečně popsán v nápovědě, nezlobte se na nás, že ji pracovník podpory vyřídí pouze s odkazem na tuto nápovědu. Pokud si přesto nevíte rady, využijte prosím našeho diskusního fóra 'Problémy na WebZdarma' - třeba Vám poradí někdo ze zkušenějších uživatelů.

Pokud k Vám naše odpověď nedorazí ani po delším čase (ať už to je odpověď pouze stručná nebo vyčerpávající), zkontrolujte prosím, zda jste dotaz posílali se správně vyplněnou adresou. Často se nám stává, že se odpovědi vrací zpět - buď z důvodu špatně uvedené e-mailové adresy, nebo rozličných jiných.
OK.. ospravedlnujem sa.. cakam na odpoved..

a este by som sa chcel opytat, nepozna niekto nejaky iny server, na ktorom to funguje? a pouziva to vobec este (resp: "uz") niekto?
ja to nepouzivam, protoze nemam potrebu v php programovat objektove. 1) Nedelam vetsinou takove projekty, ve kterych bych OOP povazoval za znatelnou vyhodu
2) vim, v jakem stavu je podpora oop v php4 a php5 neprovozuji ani ja na localu, ani servery, na kterych momentalne s necim hostuji.