chyba mysql

dobrý den nefachá mi sql
v php scriptu mám vše dobře vyplňeno mysql_connect("mysql.webzdarma.cz","polarni-sumci.xf.cz","heslo");
mysql_select_db("polarni-sumci.xf.cz");
a nic

vypisuje to tyto chyby

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'polarni-sumci.xf'@'195.122.194.233' (using password: YES) in /3w/xf.cz/p/polarni-sumci/index.php on line 39

Warning: mysql_select_db(): Access denied for user 'nobody'@'195.122.194.233' (using password: NO) in /3w/xf.cz/p/polarni-sumci/index.php on line 40

Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /3w/xf.cz/p/polarni-sumci/index.php on line 40

Warning: mysql_query(): Access denied for user 'nobody'@'195.122.194.233' (using password: NO) in /3w/xf.cz/p/polarni-sumci/index.php on line 41

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /3w/xf.cz/p/polarni-sumci/index.php on line 41

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /3w/xf.cz/p/polarni-sumci/index.php on line 42

diky
"v php scriptu mám vše dobře vyplňeno"

Username má být jen "polarni-sumci", stejně jako databáze.
no furt nic
jenom to musim mýt hesla i u select_db a query?
>>jenom to musim mýt hesla i u select_db a query?
Ne.
Opisuješ určitě správně údaje pro připojení (username, heslo, jméno db) z Nastavení Mysql v Administraci?
pokud mas nazev stranky, kde mas "prvnicast-druhacast", tak pri praci s DB pouzivej jako user: "prvnicastdruhcast" (proste bez te carky)