Co si tady vyskakujete!!

Co si tady vyskakujete!! Vzdyt to je sluzba zdarma!!!Budte radi,to zatim jeste vice casu jde nez nejde.Az to bude naopak,tak pak je teprve duvad k nadavani.
ALE STVOU ME S TIM TAKY.!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, jeden z relativne dobrejch prispevku:-))).
Dalsi clovek, kterej nevi, ze cas JSOU penize...
Gorw
Hmm a tady zase nekdo nevi,ze penize NEjsou vsechno!!!!
2Gorwor: Heh...
Já skutečně nevím kdo přišel na tu blbost, že webzdarma je zdarma. Jestli se najde někdo, kdo bude poskytovat webový prostor skutečně zdarma, tak prosím. Já ale nikomu reklamu zdarma dělat nebudu.

Tady to funguje na prostém principu - webzdarma poskytuje prostor, uživatelé dělají webzdarma reklamu. Jen proto, že si navzájem neplatíme penězi, to ještě není zdarma!
Jo tak to je dobry.Ja jsem tady napsal,ze je to ZDARMA!!A je to tak, kdyz neplati, tak neplatim a nejaka reklama me nebere.....
Jo a jinak to je asi kazdymu jasny, ma jakym principu to tady funguje.
Proc by tady prece byli,kdyby se njim to nelibilo???
Je to zadarmo z velike casti jeste te jedna reklama, kup si placenej hosting... me ta reklama je upne jedno a jestli si myslis kolik na tom mira nevydela tak te ujitiji, ze ani ne tolik jako WZ mesicne prozere...! Takze klid a zadarmo je to je, protoze nic platit nemusis... akorat zobrazovat jednu reklamu... coz je dost dobre... nebo si tamhle plat hosting u psa za 200 mesicne... kdyz na to mas... kldine proc ne ze?
znate to lidove moudro:

V MLADI SI KAZDY MYSLI, ZE ZA PENIZE SI MUZE KOUPIT VSECHNO.
ALE AZ VE STARI SI UVEDOMI, ZE JE TO PRAVDA.

takze hodlam opet prispivam svymi 25 impresemi denne.
jeste jednou sorry vsem. :o)
Hehe, jojo.