Už mě serete

Na co mám sakra fórum když každou chvíli nejde sql, webzdarma je fakt na hovno
tak pá pá...
běž jinam. bude líp. Jinak pro všechny, kdož mají občas poškozené tabuky: Nemůže za to Webzdarma, ale engine tabulek. Takže pokud chcete krapet stabilnější tabulky, používejte InnoDB místo MyISAM.
Myslim že za to může webzdarma. alespoň jsem se ptal na fóru phpbb:
Můj dotaz:
Moje fórum funguje, ale ne vždy někdy když jdu moje fórum tak mi to napíše tuhle chyby:

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'kiefer'@'195.122.194.232' (using password: YES) in /3w/wz.cz/k/kiefer/forum/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/wz.cz/k/kiefer/forum/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/wz.cz/k/kiefer/forum/db/mysql4.php on line 331

Tak nevím zda je chyba ve fóru nebo od poskytovatele služeb. stránky mám od webzdarma.cz

Odpověď:
Na webzdarma dost casto pada sql server. Je to jeden z najhorsich poskitovatelov hostingu


To víže bych nejraději šel jinam ale měnit adresu vážně nechci. Mylim že bych pak měl po návštěvnosti.
někomu, kdo píše poskItovatel, bych nevěřila ani dobrý den
Povětšinou lidé nadávají na něco, co mají sami špatně udělané a nic o tom nevědí. I když je pravda, že na "access denided for user xxx" už jsem tu viděl více stížností. Ale není to proto, že máte něco blbě nastavené? Já tu mám několik webů, dokonce běžely přes výměnu mysql (upgrade z verze x na y) a nic takového jsem nepostřehl. Pokud by byl špatný hosting, tak by to dělalo úplně všem, ale dělá to jenom někomu, takže chyba asi bude na jejich straně. Nemyslíš?
Pokud používáš nějaké hotové fórum, je taky dobré přečíst si něco o tom, jak ho nastavit, případně co dělat, když se něco takového děje. Povětšinou to bývá přiloženo v instalaci v souboru FAQ. Pak bývá živá diskuse přímo na stránkách produktu. Pak je třeba se zamyslet nad sebou a nakonec se slušně zeptat na hostingu, co se děje.
Příspěvek s nadpisem "už mě sere" je imho předem odsouzený k záhubě a věřím, že na takový se admini ani nepodívaji a pokud mají dobrou náladu, tak ho nesmažou.
A asi to není tak špatný hosting, když nechceš změnit adresu, ne? Kdyby byl špatný, tak ji přece rád změníš....
Kdyby byla chyba na mojí straně tak to přece nebude fungovat vubec a né jenom někdy, raději jsem se však na to zeptal na fóru phpbb kde je chyba. A blbě nastavené to určitě nebude, protože to fórum jsem neinstaloval zadaleka poprvý. Vše jsem dělal pečlivě podle jejich návodu a taky mě to fórum fungovalo, Když jdu na moje fórum později a hází mi to takový strašný errory, tak mě to vážně pěkně rozčílilo, kdyby to bylo ojediněle tak to dokážu pochopit,ale tohle se stává dost často.
Hosting bych změnil hned ale v žádném případě nechci změnit adresu, a to jaksi nejde. Tuhle adresu mám už dost dlouho a kdybych ji změnil tak samozřejmě přestanou fungovat na ní všechny odkazy, počínaje ve fulltextu až po odkazy v jiných webových stránkách. To raději budu doufat že se ty výpadky zredukujou na minimum.
kdyby to bylo na strane hostingu, tak to nebude fungovat nikomu. A je tu spousta lidi, co jim to funguje...
Me to nedela casto, me to dela skoro furt! jediny co nechapu, je to, ze se muzu poprve prihlasit a vsechno mi funguje... Pak se odhlasim prihlasim se znovu a prd. Opravdu si myslite ze za tohle muze spatny nastaveni, kdyz jednou muzes udelat vse bezproblemu a podruhe ti ta sama akce nejede?
No mě to dělá podobné věci- vše jede v pohodě třeba celou hodinu a pak to spadne a háže to celu stránku červěně
No neviem,mne sa to sprava korektne akurat 2/3 krat z casu,co sa chceme pripojit je hlaska
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

Bez urazky asi ma nik nepresvedci,ze je chyba v mojom nastaveni.
a nebude to prekrocenim sql limitu?
Heh tak sem zabloudil na tohle forum pac se mi nedari dostat mod statistics na forum .Chyba je uplne stejna jak popisuje Marek v 3 tim clanku zde.
akorat v te hlasce mam using pasword:No ale vse delam presne podle navodu co jsou k tomu modu kterej kamosum funguje ( maj jinyho poskytovatele ale) ted sem jim dal schvalne ftp adresu at to udela jak to delal u sebe a nejde to ani mu.
Jak to tak ctu, tak se priklanim verzi od fx. Prekroceni SQL limitu.
Ono tyto fora posilaji na jednu stranku nekolik dotazu a kdyz pripoctes jednu hodinu, tak se docela snadne se dostat nad limit.
Dalsi vec je narocnost zpracovani. Pokud stranka toho ma co zpracovavat, plus k tomu pripocteme vytizenost SQL serveru, tak nestiha.
no me taky vobcas jede a vobcas nejede...
Mě to furt padá a PHPadmin se mi furt odhlašuje je to tu na *
<HTML>Marek, i kdyby bylo WebZdarma na hovno, tak se koukej utřít a hledej chybu nejdřív u sebe. Pokud jsi četl podmínky, podporu atd., pak jistě znáš limit dotazů a dokážeš se podle toho zařídit. Pokud je tvoje fórum velmi navštěvovaný, tak tady nedělej velký oči, že ti nejede. Pokud není, vem na vědomí, že toto je freehosting, vše je v podstatě bez záruky, administrátor se sice snaží o funkčnost (a mysql server je tady skutečně jen jeden, si představ, kolik je tady webů...), ale velké zátěže nastávají prostě furt. Rozuměj, každá lama tady má phpbb fórum, teď si to sečti...

Přeji mnoho úspěchů při hledání lepšího freehostingu.</HTML>
Mno na jednu stranu ma pravdu uzivatel (ze sluzby WZ nestoji posledni dobou (ktera trva delsi dobu) za mnoho, na druhou stranu je to freehosting, a nemuzete cekat zazraky. Pokud si sem nekdo dotahne nejake dynamicke kolosy (viz. PHPBB apod.) nemuze cekat ze to tady pobezi jak staticka stranka.


Takze kazdy kdo se tady vulgarne projevuje, doporucuji vytahnout z penezky par zelenych papirku a presunout se na placeny hosting.

Argument, ktery vidam v posledni dobe velmi casto a to , ze je to drahe, ze nejsou momentalne penize atd, rozhodne neobstoji. Slusny hosting se da sehnat pod 1000,- a to je v dnesni dobe nic. To si vydela i 15 lety klucina na brigade. A ti mladsi si holt pockaji nebo pozadaji rodice :-)
Kvalitní *freehosting* není tak těžký najít, tak proč platit? Mohl bych jmenovat, ale to se nedělá, jelikož WZ respektuju. Myslím, že dlouhou dobu poskytovali bezkunkurenční službu nám všem a že si ho tudíž tím záskali. Bohužel to, že WZ už není to, co býval, respektive že zvýšeným nárokům stránek asi nestačí, je druhá věc, ale stále bych určitým lidem WZ doporučil a opačně...
Jak to tu po celou dobu sleduji, tak bych rekl, ze na vine neni WZ, ale uzivatele. Posledni mesice se tu vyrazne zvysil pocet novych uzivatelu a to hlavne zelenacu, kteri o www vubec nic nevi. A prave tito uzivatele nejvice zatezuji server, protoze neumi programovat a tim vytvari neoptimalizovane, zbytecne zdrojaky. A jednak jak je i videt, se tu mnozi phpBB, ktery, jak se overilo, neni zrovna po programove casti zrovna dobry.
Proste pouzijeme matematiku :) Stejny hardware + vyrazny narust uzivatelu + narust phpBB = vetsi zatez pro server.
Tak s tím nemůžu než souhlasit, já se do tohoto topicu přidal jen kvůli tomu, že jsem chtěl poukázat na možnost jiných a ze všech stran lepších freehostingů (o x větší možnost dat, o x^2 rychlejší, jediný mínus - nemají tak pěkný koncovky:D).
Co se týče phpBB, tak být já tím, kdo rozhoduje, co a jak se bude dít na WZ, tak používání zatěžujících celků ala phpBB suverénně zakážu v podmínkách. Když někdo chce phpBB, ať si zařídí placenej hosting a nevotravuje zde:)
Jen bych doplnil 24k - placený hosting se dá sehnat na rok i s doménou .com nebo .net nebo .info (cz je dražší) za něco kolem 530 i s DPH. Stačí nejít jednou ročně na pařbu do hospody nebo dvakrát do kina nebo si nekupovat denně hamburgery u McDonnald's a máte celý rok hostování s podstatně rychlejší databází (bez omezení počtu dotazů), nějakým 500 GB místa a vlastní doménou ....

WZ je super hosting, poskytuje hodně funkcí na kterých se naučíte práci s webovými technologiemi, pro soukromé malé projekty naprosto stačí. Mi se moje stránky rozrostly tak, že byly na WZ pomalé (hodně sql dotazů atd), tak jsem prostě šel na placený. A nikde jsem si nestěžoval, možná to bude tím že mám ve věcech jasno a vím co kam patří.

Co se týká srování freehostingů - imho každý má své plusy a mínusy a neřekl bych že jediným plusem wz jsou "pěknější koncovky".
>> nějakým 500 GB

muzu se zeptat kdo nabizi 500gb hosting? to me zajima.
nebo to je preklep?
Samozřejmě že to byl překlep ...