Could not connect to the database

Zdravím. Jsem začátečník cose týče tvorby fóra, ale přesto si myslím že jsem neudělal nikde chybku. Mám počeštěné phpBB 2.0.19 fórum a dost často se mi objevuje chyba:


phpBB : Critical Error

Could not connect to the database


.. a trvá to tak 10 minut než opět fórko naběhne.. Poraďte pls..
Adresa na fórko je http://www.sharpblades.wz.cz/
Proc se ptas na to, na co se pta kazdej druhej? Proste smula. Pokud chces provozovat phpbb bez vypadku, jdi na placenej hosting.
No je výpadek a výpadek.. Je to vypadlé častěji než to jede...
Práveže väčššina má ten problém. Ja len nechápem že niektorým to ide normálne a nemajú pritom platený hosting a niektorým nie. A mne to teda nejde a pritom mám nainštalované všetko správne. Čiže chyba bude asi tu.
Ahoj, no ja si chtel nainstalit eshop a dnes se nemuzu pripojit k databazi vubec, ani pres phpadmina ... zkousel jsem i menit heslo, odstranit databazi a vytvorit novou a nic nepomaha, kdyz chci instalovat, vyhodi me to pokazde:

Connection to Database failed
Access denied for user 'okpokus'@'195.122.194.232' (using password: YES)

Ach jo, vim ze je to free-hosting, ale kdyby to fungovalo aspon chvilku, at to muzu zkusit ... :-
Honza: muzes sem postnout parametry fce mysql_connect, které používáš? Tuším, že tam bude ten zakopaný pes... A doufám, že ty stránky máš už na wz a ne doma, protože odtamtud se na wz databázi nepřipojíš.
Nazdárek potrebuju moc pomoct.Nepohybuju se v tom moc dlouho ale pokazkdy kdyz zadam vsechno tak jak ma bejt tak se mi ukaze
nemohu se pripojit k databázi:Unknown MySQL Server Host 'DB_mysqlwebzdarmacz' (1). nebo nejakej sistem jak se normalne bez problemu pripojit uz mi z toho de hlava kolem........
Diky moc
>> Unknown MySQL Server Host 'DB_mysqlwebzdarmacz' (1).
Tak to zadavas spatne udaje.
Server host je "mysql.webzdarma.cz" a ne "DB_mysqlwebzdarmacz".
Diky moc :-)
Hele jeste jeden problem ja vim ze furt neco ale jeste tohle

Access denied for user 'nobody'@'195.122.194.233' (using password: NO)

co mam spatne?
dik moc
uzivatelske jmeno. a rovnou zkontroluj i heslo
A mas wobec aktivovanu databazu?
>> "A doufám, že ty stránky máš už na wz a ne doma, protože odtamtud se na wz databázi nepřipojíš."

muzu se zeptat proc?

pres toho phpmyadmina na mysql.webzdarma.cz to jede nekdy tak silene pomalu, ze by fakt bylo jednodussi, kdybych tu databazi nejdrive celou udelal na localhostu a pak jednim prikazem hodil na wz. fakt by mi hodne bodlo, kdybych se mohl z domu pripojit na databazi na wz.. fakt neni zadna sance?
z jineho serveru, nez na WZ se do mysql webzdarma nepripojis. phpMyAdmin na mysql.webzdarma.cz je webova aplikace bezici na serveru WZ, to - a obdobne (tedy napr. vlastni skripty) - je jedina moznost, jak se k datum z databaze dostat.