Omlouvám se všem uživatelům wz.cz

Omlouvám se že jsem dnes 25.5.2006 pravděpodobně 2x přetížil MySql server.Již se to nebude opakovat,také se zároveň omlouvám administrátorům wz.cz.
Huji. A cim si prosim te pretizil server? ;)

OT: Skoro bych rek jsi pretizil stale pretizeny server US FEKT VUT Brno (http://www.us.feec.vutbr.cz/forum/index.php - mysql_connect(): Too many connections) :)))
Ale pravdu. Nepretizil jsi to. Kecam to jen ze srandy. Uz je to tam 24 hodin a stale nic.

Ale tvoje pravdepodobne pretizeni zrejme zpusobilo extremni zrychleni nacitani webu na wz.cz
tj, stranka 404 se nacita neobycejne rychle :D
Jak jsi to přetížil? To v těch max. 5MB a s omezeným počtem dotazů jde? :-D
Dával sem do phpadmina příkazy z externiho souboru *.sql abych do systému načetl redakční systém phpnuke a nějak sem si neuvědomil že ten soubor obsahuje přez 20 tabulek.poprvé sem si myslel že to nespadlo kvůli mě ale když to za hoďku naskočilo a udělal sem to znova zas to spadlo
A podle čeho soudíš že něco spadlo?

Každý uživatel má omezení počtu SQL dotazů za hodinu. Tys ho samozřejmě nepochybně překročil a proto se ti nedařilo provést žádný další SQL dotaz (myslel sis že spadl server protože jsi viděl jakousi chybovou hlášku).
Po hodině ti to zase šlo a zase sis vyčerpal limit (zase to "spadlo").

Myslíš že to mají na webzdarma natolik neošetřené že každý uživatel může (chtěně či nechtěně) shodit celý server tím že jednoduše provede hodně dotazů? Asi ne co? ;)
Jedním SQL importem SQL databázi nevykaučuješ, ať by byl sebevětší. :) Jednak je to velikostně omezený, jednak to systém, kterej má multitasking musí zvládnout :). Ale tísícem připojení/odpojení, to už jo....
Chudák , se tady omlouvá za něco co neudělal :D
no jeden slusnej clovek, ktery bere ohled na druhe... To asi nebude Cech. :-)