MySQL - Chyba - Pomůže někdo prosím

čaute, mám problém s připojením k mysql.

<?
$host_name="";
$database_name="";
$user_name="";
$heslo="";

$administrace_jmeno="";
$administrace_heslo="";

$pocet_smajliku=22; //pocet smajliku ve slozce "sm"
$pocet_pismen = 60; //maximalni delka jednoho slova v pismechech
$pocet_na_stranku=40; //pocet prispevku na strance

$kod=$administrace_jmeno . $administrace_heslo;
$db=mysql_connect($host_name,$user_name,$heslo);

if (!mysql_select_db($database_name,$db)) {
echo "chyba při připojení k databázi.";
exit();
}
?>

Toto je soubor config.php, pomocí kterého se připojuji k databázi, jenže nevím jak ho mám správně vyplnit, abych se připojil. Zkoušel jsem to asi hodinu a vyzkoušel spousty kombinací ale pořád nic. Moje stránky jsou "domik.kvalitne.cz" a databáze se jmenuje "domik". Potřebuju totiž na moje stránky hodit nějaké jednoduché komentáře, takže jsem to vykopíroval z jednoho serveru... všechno šlape dobře až na to, že se nejde připojit k té databázi, bez které žádné komentáře nespustím. Jinak jsem všechno ostatní udělal jak sem měl...
Těch prvních šest řádků opravdu nevím... nebyl by někdo tak hodný a vyplnil mi je pomocí těch údajů, které jsem napsal výše. Pokud by jste potřebovali ještě nějaké další, tak vám je napíšu, kromě hesla samozřejmě :)
Většinou to píše tohle, když to zkouším pustit:

Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /3w/kvalitne.cz/d/domik/dom/book/config.php on line 20

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/kvalitne.cz/d/domik/dom/book/config.php on line 22
chyba při připojení k databázi.

Předem děkuju
$host_name="mysql.webzdarma.cz";
$database_name="domik";
$user_name="domik";
$heslo=""; // zde dopln sve heslo pro mysql

$administrace_jmeno=""; // jmeno a heslo si zrejme vymysli
$administrace_heslo=""; // tim se budes prihlasovat k administraci tve aplikace
Díky moc... zkoušel jsem to, a jede to v pohodě, jenže to hlásí nějakou chybu s funkcemi. Asi se na to vykašlu a až budu trochu víc rozumět php tak si udělám vlastní komentáře. Přesto díky za ochotu
> jenže to hlásí nějakou chybu s funkcemi.
PHP ma nadefinovane tisice chybovych hlasek, ktere se tykaji chybne pouzitych funkci. Kdyz to mas sprominutim blbe, nediv se prece, ze to nahlasi chybu (nebo warning).
Priste nezapomen sdelit i tu chybovou hlasku, napsat "nejaka chyba" vetsinou nestaci.