Nejspis chyba u Vas s MySQL!

Nevim, ale nejedou u weby spadly vsechny weby, ktere u Vas jeli na MYSQL. A pise to chybu ze bud MySQL server nenalezen nebo nejde pripojit!
ano,presne tak,prosim delejte s tim neco!
Ano. Můžete sem prosím alespoň napsat KDY to opravíte ? Už druhý den to blbne a prakticky celý včerejšek jsme byli bez webu.

Děkuji.
To bych rad vedel, kolik jim to tady vynasi. Funguje to zhruba tak, ze na http://anoweb.cz si nekdo objedna tarif business (http://www.anoweb.cz/index.php/business) a tim ziska klient anowebu 40 zobrazeni jeho reklamy zde na wz.cz a logicky wz.cz dostava urcite finance za tyto reklamy. Ale tusim ze to nebude jen anoweb, ale i jine hostingy, ktere si sem davaji reklamy.

Dale mi pripada, ze je tu uzavrena dohoda s vol.cz (volny.cz) pres ktery bezi wz.cz (viz tracert wz.cz). Takze v podstate wz.cz plati volnemu.cz a dostava zaplaceno od anoweb.cz (a pravdepodobne i od dalsich hostingu).

No a vzhledem k tomu, ze jeste wz.cz nezrusili, tak to musi byt vynosne.

Jedine, co me zde mrzi jsou neschopni administratori, uzivajici PHP z roku 2002 (4 roky stare) a zastarale SQL, se kterym je tu momentalne problem a oni se ani nejsou schopni vyjadrit =(

Mit na to pocatecni kapital, zalozim si neco podobneho a urcite bych to spravoval mnohem lepe, mel bych od vseho nejnovejsi stabilni verze a v pripade problemu bych se vyjadril...

Proc jsou ti admini tak neschopni?
FReeZ:
>>klient anowebu 40 zobrazeni jeho reklamy zde na wz.cz a logicky wz.cz dostava urcite finance za tyto reklamy<<

wz.cz:
AYA CZ, spol. s r.o.
Na Jarově 1959/11
130 00 Praha 3
webhosting

anoweb.cz:
AYA CZ, spol. s r.o.
Na Jarově 1959/11
130 00 Praha 3

;-)
diky, to jsem si neoveril
<HTML>Myslel jsem, že je známo, komu WZ patří, vždyť dole pod fórem je napsáno "AYA s.r.o."

<i>Proc jsou ti admini tak neschopni?</i>
A proč tu stále řveš? Myslíš si, že řešení takových záležitostí je otázkou stisknutí jedné klávesy enter? Myslíš si, že tu je víc adminů než jeden? Myslíš si, že se stará jen o WZ? Máš trošku zkreslené představy o běhu takovýchto služeb. Myslíš si, že by WZ dokázal ze svého provozu zplatit více adminů? Myslíš si, že se tvým řvaním něco vyřeší? Zamysli se nad sebou.

Až se bude mira chtít vyjádřit, vyjádří se. Zatím platí to co je napsané na úvodní stránce. A především - neplýtvejte energii hysterickými výlevy na tomhle fóru - tím ničemu nepomůžete. Buďte trpěliví.</HTML>
jj souhlas a jestli ti rz wz nevyhovuje muzes jit jinam. A jestli i tam jsou neschopni tak si muzes platit domenu prvniho radu sam puso...
Co nejdříve WZ opustím. A doufám že to udělá více lidí. Je fakt že jsme u vás rok a ještě se to nestalo, ale to že už je náš web v takové inaktivitě skoro 3 dny, nefunguje spousty dalších věcí atd. to je vážně moc. Vím že to není jednoduché a neřvu tady, jen jsem slušně napsal co si myslím, ale tenhle váš přístup. Vzhledem k tomu kolik lidí je na vás závislých, tak si nemůžete tohle dovolit. prostě pokud jste vážně takoví chudáci že musíte mít jednoho admina, tak při takovéto situaci byste jich měli jednorázově najmout víc, aby to zpravili. Je fakt že co by chtěl člověk zadarmo co, samej @!#$. Naschle.
Jak tu spravne nastavit mysql_connect?Nejak mi to nechce fungovat pomuzete mi nekdo prosim?Dik moc.
Vzdycky mi to vyhlasi tohle na jakej koliv dotaz do databaze.


Warning: mysql_query(): Access denied for user 'nobody'@'195.122.194.233' (using password: NO) in /3w/euweb.cz/e/eusistem/chat.php on line 93

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /3w/euweb.cz/e/eusistem/chat.php on line 93

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /3w/euweb.cz/e/eusistem/chat.php on line 94
<HTML>StRix: Ano, bude dobré, když tento hosting opustíte. Je vidět, že jste netrpělivý a neshovívavý k chybám, za které může pouze zákon schválnosti. Nejspíše nevydržíte ani u jiného freehostingu. Tato služba je zadarmo, je tedy jasné, že nelze očekávat úplnou funkčnost. Že vám vadí neplánovaný výpadek hardwaru, navíc o prázdninách, kdy je návštěvnost a tedy újma způsobená nefunkčnestí serveru minimální, to se ještě nedivím. Že ale reagujete ostrými slovy typu s<b></b>hit, to se vás nikdo neprosil. Skutečně si myslíte, že administrátor má na starost držet WZ mimo provoz? Nashle.

Dan: Takhle ti neporadím, hoď sem inkriminovaný úsek zdrojáku (hlavně mysql_connect).</HTML>
Ok. Omlouvám se. Torochu jsem to přehnal a nechal se unést emocemi, ovšem to že my to máme zadarmo neznamená, že vy za to málo vyděláváte. To je něco jako například MetroNoviny. Jsou zadarmo, ale právě díky tom usi je bere tolik lidí a jen díky tomu se v nich zražuje reklama a jen díky tomu žijí. A je vidět že se to vyplatí až moc. A upřímě pokud je na vás závyslích tolik lidí, tak byste to nemuseli řešit tak laxně, ale zamakat, to je jako kdyby v tom metru neotiskli 10 prostředních stránek. Tak první den se to nezblázní, ale kdyby to trvalo týden, tak kolik čtenářů by si to přestalo brát?

Nicméně se omlouvám za svůj výlev.
mysql_connect('mysql.wz.cz',"eusistem","sqdx4");
mysql_select_db("eusistem");

Nevim jestli je to dobře nebo co se sem presne zadava nebo jestli se to ma nejak zadavat do zavorek.Diky moc.
StRiX: Nemůžeš srovnávat nadnárodní společnosti vydávající Metro, Expres a podobné noviny s webzdarma. Kolik myslíš, že má Webzdarma z reklamy, a kolik myslíš, že stojí provoz servrů, energie..... ?
<HTML>Dan: a hází to při tom spojení nějaké chyby? Vrací mysql_connect správný resource? Konzultuj manuál k php. Jinak na pohled to vypadá dobře. Možná to bude mít souvislost se současnými výpadky mysql.</HTML>
Nene vůbec to z databázi nekomunikuje.zkousel sem spousta moznosti ale nic nefunguje.Rekne mi to ze server neni nalezen.A dal uz pak nic nefunguje.
to co tu pises za zdrojak se zda celkem ok. to jesti si pripojen do dtb se da poznat, tak ze se na to pres php zeptas. Tj nasledovne:

<?php
$spojeni = MySQL_Connect("mysql.webzdarma.cz", "eusistem", "sqdx4"); // připojení do databáze
if (!$spojeni) {
echo "Nepodařilo se připojit k databázi";
}
$vybrat_dtb = MySQL_Select_DB("eusistem"); // výběr databáze
if (!$vybrat_dtb) {
echo "Nepodařilo se vybrat databázi";
}
?>

Preji mnoho zdaru
Ja nevim, jak je to s adresou "mysql.wz.cz", ale oficialne se pouziva POUZE adresa "mysql.webzdarma.cz".
Tomík: mysql.wz.cz funguje naprosto v pohodě ;)
A mame tu novy problem. Jeste vcera jela cestina v mym mini-foru (spis takovy osobni blog) dobre a ted nejede - asi nekdo nastavil nejaky novy divny defaultni mySQL vystup, co se kodovani tyce?

Prosim, vratte to zpet, dekuji.

...cist ty klikihaky misto ceskych znaku fakt neni ono a chyba neni u me. Jeste vcera vecer to jelo OK a dneska rano, take, a...