Velikost databaze - mozno zvetsit?

Chci se zeptt jestli je mozno zvetsit databazi, treba i na ukor diskoveho prostoru, protoze pro provoz fora mi tech 5MB stacit nebude, diky.
zaregistruj se u ic a pripojuj se na databazi ic budes mit 250mb prostoru to ti bude stracit
PH: To bych chtěl vidět, že by ic.cz dovolilo připojování z cizího serveru. :-D

mick: Ti nevim, hlavně bych spíš viděl ale problém s počtem dotazů. Každopádně, asi k tomu bude něco ve FAQ a dle mě se to řeší individuálně, tak máš perfektní příležitost pokecat s adminama, ale jako první si uprav stránku, onehdy mi myslim přišel e-mail, že přesně taková forma jakou si použil na úvodní stránku není zrovna košér, respektive tě smažou, resp. můžou, taky bude něco určitě v nápovědě. :-)
No, když si napíšeš interface v php, takovou webovou službu, tak můžeš připojovat i cizí db... Už mi to ležá v hlavě delší dobu, asi to napíšu...
Něco podobnýho mě taky kdysi napadlo.... Jenže to asi bude šíleně pomalý, pokud to pojede na freehostingu, v tomhle případě na dvou...
Taky jsem na to kdysi myslel. Ale nebyl cas to vytvorit. Chtel jsem vytvorit tlusteho klienta, ktery vezme data z mysql na hostingu a u sebe si to vyhodnoti. Jenze jinak, nez pres PHP, se k MySQL nedostaneme. Tak mne toto napadlo. Pres PHP skript vytahnu potrebny data a tato data exportuji nejlepe ve forme XML souboru. Klient si tento soubor stahne a zpracuje.