zdravím zničeho nic mi přesta fungovat PHPmyadmin na localhostu ještě včera sem ho používal nic nenastavoval a nezakazoval a po připojení kdy načte část stránky tak napíše:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/1.3.23 Server at localhost Port 80
na levo mám menu mohu si projížět tabulky alenemohu se podívat na data v tabulce (skončí to sttejnou chybou.
na stránky na localhostu se podívám v pohodě a data z databáze(localní) to taky přečte v pohodě
neví někdo kde je chyba? mám prej napsat adminovi ale to sem já :D
Co hezkého je v tom logu, jak chyba odkazuje?
no taky sem se chtěl kouknout ale nějak ho nemohu najít.
Kde je tedy uložen?
Toto je hlaska serveru Apache typu chyba 5xx. Error log najdes prave v adresari apache a v nem podadresari apache/log/error.log.
JJ už sem to taky našel. poslední errory co se toho týkají jsou:
Apache server shutdown initiated...
[Mon Oct 23 18:11:48 2006] [error] [client 127.0.0.1] Premature end of script headers: c:/apache/php/php.exe
[Mon Oct 23 18:11:56 2006] [error] [client 127.0.0.1] Premature end of script headers: c:/apache/php/php.exe
Spouštím ale originální PHPmyadmin s kterým jsem nic nedělal tak to právě nechápu a nějak reinstalovat se mi to moc nechce
a mas spravnou verzi PHP, jaka ma jit s tim myAdminem? Pripadne nehybal si nejak s nastavenim Apache (httpd.conf)? Napr. toto muze nastat, kdyz je zmensi limit pro skripty, zmeni symbolicka adresa myAdmina. Ja osobne pouzivam EasyPHP1-8 a jsem spokojeny..
no tak sem to vyřešil novou instalací. ale jako přestal "zničeho nic" (zní to blbě ale je to asi tak) prostě večer šel, vypl sem PC a druhej den nešel. no nic jinak už to funguje v poho