Up load souboru (obrazku)

Zdravim, chtel bych Vas poprosit o radu. Do databaze jsem se pokusil nahrat obrazek pres "move_uploaded_file", ale vypsalo mit to následující:"SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 99 is not allowed to access / owned by uid 0 in /3w/wz.cz/v/vilajosefina/administrace.php on line 122
"

Znamená to, že se na WZ nedají nahrávat obrázky, případně soubory ...?

Děkuju.
neznamena. spis mas chybu ve skriptu.
Děkuju za odpověď Toniku. Ale u me na compu mi to beha naprosto ok. Mam tu nainstalovany PHP triad ... :-/
ačkoliv, kde nejspíš můžu mít chybu je, cesta kam jsem to uložil na WZ ...
$cil="/obrazky/"; ...?
no ta chyba rika, ze se snazis pristupovat ke korenovymu adresari (to je to / ), ale tam nemas pristup. takze mas spatne zapsanou cestu.
cestu jsem zmenil:

$cil="obrazky\\$the_file_name"; chybovou hlášku, jako na začátku mi to nepíše, ale po odeslání mi to oznami odeslání, ale na WZ se mi uloží soubor, který se jmenuje: obrazky\test.gif.

Tenhle soubor ma velikost 8 kb - stejnou jako originál u mě na disku. Když se ho pokusím otevřít, píše mi to, že soubor nebyl nalezen.

Nevím, proč se mi to ukládá neukládá, dle $cil a proc to obrazek nezobrazi ...?

Dekuju
wz bezi na linuxu. na linuxu se pro oznaceni adresare nepouziva \ jako ve windows ale / . v linuxu je \ normalni znak v nazvu souboru jako treba pismena. proto se ti to ulozi pod tim nazvem jak rikas. pak, kdyz se na to divas z ie, tak ie si prelozi to \, ktere povazuje za oznaceni adresare (ale v tomto pripade je to znak z nazvu souboru) na / , coz opradu znamena adresar, a tim padem ti to ten obrazek nenajde.
Super, uz to maka. Problem byl presne, jak jsi napsal.

Moc dekuju za radu